10 Aralık 2016 Cumartesi

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows Update Engelleyici v1.0

Windows 10 Windows'un önceki sürümlerine göre işletim sisteminin güncelleştirme davranışları daha az kontrol sunar, Denetim Masası veya Ayarlar uygulamasını kullanarak Windows güncelleştirmelerini devre dışı bırakma seçeneği yoktur..

Windows 10, otomatik olarak güncellemeleri kontrol eder ve buldukları tüm güncelleştirmeleri yükler. Bu yeni özellik, aslında çoğu kullanıcı için oldukça uygundur. Ama güncelleştirme işlemi sizin kontrolünüzde olmasını istiyorsanız, Windows Update hizmeti devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu, Hizmetler yöneticisini açmak hizmetini bulmak ve onun başlangıç ​​parametresi ve durumunu değiştirmek gerektirir. Daha sonra (o kadar kolay görünmüyor) güncellemeleri kontrol etmek için işletim sistemini istediğiniz zaman tekrar hizmetini etkinleştirmek zorunda kalacak.

Windows Update Engelleyici bir olan ücretsiz engelleme veya tek bir tıklama ile, Windows 10, Windows güncelleştirme devre dışı size yardımcı bir araçtır. Bu ise taşınabilir bir uygulama ve sadece Windows güncelleştirmesini çalıştırın ve etkinleştirmek veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Windows Update Engelleyici nasıl kullanılır

Otomatik Windows Update engellemek için "Disable Service" seçin ve "Apply Now" butonu tıklayarak yapılan uygulamanın aktif olmasını sağlayın. Ayrıca Windows Update Blocker görevleri otomatikleştirmek için komut satırı seçenekleri de mevcuttur.

Blokeyi kaldırmak istediğiniz durumda, aynı prosedürü uygulayın.

Windows Update Engelleyici v1.0 indir

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Windows, Update, Engelleyici]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU