20 Aralık 2016 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Ücretsiz Android IP Subnet Hesaplama Uygulaması

5+ Ücretsiz Android IP Subnet Hesaplama Uygulaması Android alt ağlar bilgileri gibi, bir alt maksimum sayısı, alt ağ adresi, alt ağ yayın adresi, her bir alt ağdaki ana bilgisayar ve diğer birçok parametre tahsis edilebilir IP adresleri bir dizi hesaplamak için bu IP alt ağ hesap kullanabilirsiniz . Bu listede yer alan alt hesap uygulamaları kullanımı çok kolay ve gerçek zamanlı sonuçları elde edebilirsiniz.

Bunların çoğu da hesaplanan alt sonuçlarını paylaşmak için izin veya panoya kopyalayın. Bu IP alt ağ hesap makineleri kolayca alt ağları hesaplamak için herhangi bir profesyonel bilgiye gerek yok herkes tarafından kullanılabilir.

Şimdi bu 5 ücretsiz Android IP alt hesap uygulamaları görelim:

ipv4 Subnet Calculator

Android IP alt hesap başlarken gerçekten çok basittir. yükledikten sonra, bir IP adresi belirlemek ve daha sonra otomatik olarak tüm alt hesaplar. Bundan sonra, Alt ağ maskesi ve CIDR gibi diğer parametreleri ayarlayabilirsiniz ve daha sonra sonuçları otomatik olarak hesaplar ve günceller. Bu 2 biçimlerde sonuçları ondalık ve İkili yani görüntüler. Sen sonuçlar bölümünde Ağlar sekmesinden her alt adres aralığı görebilirsiniz. Uzun panoya sonuçları kopyalamak için sonuçlar bölümünde basabilirsiniz.

IP Network Calculator

IP alt hesap uygulaması ile başlarken gerçekten kolay; Yukarıda verilen linkten indirebilirsiniz ve ardından IP adresini ve Ağ maskesi veya alt ağ maskesini belirtin. Daha sonra otomatik olarak hesaplar ve alt ağ bilgisi gibi, onun Ağ adresini, yayın adresi, Alt Ağ Maskesi, Birinci adresi ve alt ağ Son adresini ve kullanışlı IP'leri toplam sayısını görüntüler. 5 farklı gösterimler sonuçları noktalı ondalık, onaltılık, İkili, Sekizli ve ondalık yani görüntüler.

Network IP/Subnet Calculator

Uygulamayı kullanmak çok kolaydır. CIDR sekmesine geçin ve bir IP adresi ve maske bit sayısını belirtin. Daha sonra otomatik Alt ağ maskesi, Joker maskesi, Max alt ağlar ve adresleri maksimum sayısı gibi diğer parametre alanları günceller. Aynı zamanda CIDR (Sınıfsız alanlar arası yönlendirme) Ağ adresi, Gösterim ve adres aralığını gösterir. Eğer hesap diğer parametrelerini ayarlamak gibi otomatik gerçek zamanlı sonuçları günceller.

VLSM/CIDR Subnet Calculator

ipv4 Subnet Calculator

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Ücretsiz, Android]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU