24 Şubat 2015 Salı

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android İşletim Sistemi Kullanan Telefonları Daha Hızlı Şarj Etmek İçin Bazı Yöntemler



Pil teknolojisinin, mobil cihazların diğer donanımlarına göre çok da geliştiği söylenemez. Halen pek çok üst düzey mobil cihazın şarjı ancak bir gün yetiyor. Bu nedenle cihazların şarj edilme süreleri de hızla akan hayat içerisinde önem arz ediyor. İşte sizlere Android mobil cihazlarınızı daha hızlı şart etmenin birkaç püf noktası:
-Kablosuz şarj imkanları ve bilgisayara bağlı olarak şarj etmek, zaman önemli olduğu anlarda hiç de akıllıca değil. Çünkü elektrik üzerinden şarj halen en hızlı yöntem. Ayrıca mümkün oldukça cihazla beraber gelen şarj aletinin kullanılması da önemli. Her ne kadar Android cihazların pek çoğu evrensel şart tipini kullansa da yan sanayiden telefon ve şarj ömrünün sağlığı için kaçınmak gerekiyor.

- Mobil cihazlarda uçuş modunu aktifleştirmek, cihazın şarj olurken aynı zamanda enerjiye olan ihtiyacını da minimize edecek. Bu demek oluyor ki "kablosuz erişim", "3g¨, "çağrı gelmesi", "çağrı yapabilme", "mesaj gönderme veya alma" imkanlarını kısa bir süreliğine unutmalısınız, Bu size çok kısa bir şarj süresinde bir kaç saatlik ek kullanım getirebilir. Yani daha kısa sürede daha fazla şarj depolamış olursunuz.

- Gereksiz özellikleri kapayın, örneğin GPS, Bluetooth, NFC, Wi-fi özellikleri açıksa tamamını kapamanızı öneririz. Aynı zamanda senkronizasyonu kapamak da iyi bir fikir olabilir. Böylece telefonun arka planda işlem yaparak enerji harcamasını engellemiş olursunuz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android İşletim Sistemi, Telefon, Şarj, Yöntem]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU