24 Şubat 2015 Salı

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android 4.4 KitKat'e Adobe Flash Player Nasıl Yüklenir ?



2012 yılında Android 4.1 Jelly Bean sürümünün tanıtımına kadar Adobe Flash Player desteği Android platformunu iOS'tan ayıran en önemli özelliklerin başında geliyordu. 2012 yılı haziran ayında Jelly Bean ile birlikte Flash desteğinin bundan sonraki Android versiyonlarında desteğin kesileceği Adobe tarafından resmen açıklanmıştı. Daha önceki versiyonlarda ise Flash desteğinin devam edeceği ifade edilmişti.

Flash Player desteği Android 4.1 sonrası versiyonlar tarafından her ne kadar resmen desteklenmese de Flash desteği serbest bırakılmış, ancak Adobe oluşabilecek sorunlardan kendisinin sorumlu olmadığını belirtmişti. Geliştiriciler de her yeni Android versiyonunda çeşitli işlemlerle Flash desteğini cihazlarda aktif hale getiriyor.

İnternette birçok site HTML 5 standardını benimsiyor olsa da, internette flash içeren siteler hala azımsanmayacak seviyede. Bu sebeple Android hangi versiyonu geçiş yapılırsa yapılsın Flash Player desteği gayri resmi olarak cihazlarda yer almaya devam edecek gibi görünüyor.

Bu yazımızda ise Android 4.4 KitKat güncellemesi alan tablet ya da telefonlarda Flash desteğinin nasıl aktif hale getirildiğini anlatacağız.

Yükleme Talimatı;

1- Öncelikle Android cihazınızda Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar menüsünü aktif hale getirmeniz gerekiyor.

2- Buradan Adobe Flash Player'i indirin ve telefonunuza yükletin.

3- Google Play Store'a gidin, Dolphin Browser ve Dolphin JetPack'i indirin.

4- Her iki uygulamanın kurulumunu gerçekleştirin. Dolphin Browser'da Ayarlar> Web içeriği> Flash Player'ı "daima açık" konumuna getirin. Yine Ayarlar'da üst bölümde Dolphin Jetpack'i aktif hale getirin.

Tüm işlemler bu kadar. Artık Android cihazınız Flash desteğine sahip.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android 4.4, KitKat, Adobe Flash Player]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU