4 Şubat 2015 Çarşamba

PROGRAM TAVSİYESİ /// Yazılım : USB Disk Security ve USB'de Görünmeyen Dosyalar

DOSYALAR VAR AMA USB (Flash Bellek) BOŞ GÖRÜNÜYOR SORUNUNA ÇÖZÜM

 

Kısayol virüsü denilen bir virüs, özellikle, USB Belleklere (flash bellek) bulaşarak USB içerisindeki dosyaları Sistem ve Gizli Dosya haline getirmektedir.

 

Bu virüs klasör ve dosyaları silmeyip gizlemektedir ve Kısayol Virüsü denilmesinin nedeni; USB içerisindeki klasörler ve dosya adları ile aynı olan kısayollar oluşturarak klasör ve dosyalar yokmuş gibi görüntü vermesidir. 

 

Genellikle adı olmayan ve hayali bir sürücü simgesi taşıyan bu klasörün içinde tüm dosyalar mevcuttur.

 

USB Bellekler; antivirüs yazılımı olmayan ya da antivirüs yazılımı var ama veri tabanı güncel olmayan bilgisayarlara takıldığında virüs bulaşma olasılığı oldukça yüksektir. Bu nedenle, hem kendi USB belleğinizi başka bilgisayarlara takarken hem de kendi bilgisayarınıza başka USB bellek takılırken dikkat etmeniz yararlı olacaktır.

 

Çözümün resimli anlatımı indireceğiniz dosyadadır.

 

USB-Görünmeyen dosyaları songurum şifresi ile salt okunur olarak açabilirsiniz.

 

Bu sorunu yaşamamanız için aşağıdaki yazılımı kurmanızı öneririm. 

 

USB Disk Security 6.4.0.240

 

USB Disk Security, bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi, USB yoluyla gelebilecek zararlı yazılımlardan koruyan en iyi yazılımlardan biridir.

 

Sisteme takılan tüm taşınabilir cihazları denetleyerek bilgisayarı bu cihazlardan gelebilecek zararlı yazılımlardan koruyan USB Disk Security, sisteme güven içinde her türlü cihazı bağlayabilmenizi sağlıyor.

 

Her marka USB bellek, iPod, hafıza kartları, flash bellekler yani kısacası aklınıza gelebilecek taşınabilir tüm cihazlar sisteminiz için tehlike oluşturabilir. USB Disk Security bu yolla bulaşabilecek tüm tehditlere (virüs, solucan, trojan, spyware, riskware, rootkit) karşı bilgisayarınızı korur.

 

Bilgisayarınız çevrim dışıyken de etkili olan program her tür virüs programıyla uyumlu çalışır. Programın tam sürümü kullanım süresinde ücretsiz güncelleme desteği sunmaktadır.

Az yer kaplayan program bilgisayarınıza güvenle her türlü taşınabilir cihazı bağlayabilmenizi sağlar. Ayrıca program çıkarılabilir cihazların güvenli kaldırılmasını sağlıyor



 



 

Dosya büyüklüğü 5 MB

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Yazılım, USB Disk Security, USB, Görünmeyen Dosyalar]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU