14 Ocak 2015 Çarşamba

DUYURU : ÖZEL BÜRO ARAŞTIRMA EKİBİNE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ /// DVD SETLERİMİZ DİKKATİNİZE SUNULDU !!!

Merhaba;

Yakın zaman içinde ÖZEL BÜRO’nun özel araştırmalarının meyvesi olan 3 adet DVD SETİ çıkardık ve dikkatinize sunduk.

Bu DVD SETİ ile merak ettiğiniz onca konuya açıklık getireceğinize eminiz hem de değerli zamanınızı harcamadan. Çünkü biz zamanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve herkesin ekmek parası için nasıl bir koşuşturmaca içinde olduğunu da çok iyi biliyoruz. Hepimizin sorumlulukları var. Kendimize ayırdığımız zaman her geçen gün azalıyor. Bu kadar yoğun bir şekilde yaşadığımız bugünlerde araştırmaya zaman ayırmak hele hele DEZENFORMASYONUN en yoğun olduğu şimdiki zamanda ne kadar zordur iyi biliriz. İşte biz de takipçilerimizin içinde bulunduğu bu duruma karşı bir çözüm üretmek istedik ve araştırma ekibimizle beraber üyelerimizin merak ettiği sorulara cevap aradık ve bulduğumuz bilgileri dvd setlerine aktardık.

Bu çalışmalar ekibimiz tarafından 5 yıllık titiz bir çalışmanın ürünüdür ve önemli araştırma dosyaları ve dijital görüntüler (videolar) barındırmaktadır.

Size 3 farklı konuda 3 adet DVD SETİ öneriyoruz.

1.     DVD setimiz KOMPLO TEORİLERİ DVD SETİ içeriğinde ülkemizde ve Dünya da ulusal ve uluslar arası çeşitli komplo teorileri hakkındaki dökümantasyon ve ABD RESMİ KURUMLARI’nın bu konuda tuttukları belge, bilgi ve raporlar bulunmaktadır.
2.     DVD setimiz ARŞİV ve VİDEO DVD SETİ içeriğinde ÖZEL BÜRO GRUBU’nda paylaşılan yüzlerce değişik konuda (Detayları aşağıdaki linktedir) ARAŞTIRMA DOSYASI VE VİDEO bulunmaktadır.
3.     DVD setimiz ERGENEKON OPERASYONU içeriğinde ise tümü Savcılık, Mahkeme ve Emniyet, MİT, Jandarma gibi diğer Resmi Kurumların dava ile ilgili resmi belgeleri ve sanıkların ifade ve savunmaları yer almaktadır.

Şu ana kadar bu DVD SET’leri gibi bir set hiçbir zaman sunulmadı ve çok ilginizi çekeceğini garanti ediyoruz. Eğer zaman yoğun çalışmaktan araştırmaya vakit bulamıyorsanız bu setler tam size göre. Kaldı ki zengin içerik bulmanın çok zor olduğunu ve olanın da dezenforme içerik olabileceğini düşünürseniz bu setlerin önemli bir bilgi kaynağı olduğunu göreceksiniz.


DVD SETLERİMİZ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYINIZ ….

DUYURU : ULUSLARARASI KOMPLO TEORİLERİ DVD SETİMİZ SATIŞA SUNULDU /// ÖZEL BÜRO’NUN 5 YILLIK ÇALIŞMASININ ÜRÜNÜDÜR // http://derinstrateji.wordpress.com/2014/11/29/duyuru-uluslararasi-komplo-teorileri-dvd-setimiz-satisa-sunuldu-ozel-buronun-5-yillik-calis-masinin-urunudur-2/

DUYURU : ÖZEL BÜRO ARŞİV DVD’Sİ (V. 1.0) ve VİDEO DVD’si (V. 1.0) SATIŞA SUNULDU /// 10,000' LERCE ARAŞTIRMA DOSYASI /// https://derinstrateji.wordpress.com/2014/10/01/duyuru-ozel-buro-arsiv-dvdsi-v-1-0-ve-video-dvdsi-v-1-0-satisa-sunuldu-10000-lerce-arastirma-dosyasi-4/

/// DUYURU /// SON YÜZYILIN EN BÜYÜK KOMPLOSU “ERGENEKON OPERASYONU” ARŞİV DVD”Sİ SATIŞA SUNULDU /// http://stratejikoperasyon.wordpress.com/2014/03/07/duyuru-son-yuzyilin-en-buyuk-komplosu-ergenekon-operasy-onu-ile-ilgili-arsiv-dvdsini-dikkatinize-sunuyoruz/

Ayrıca bu DVD setlerini satın alarak grubumuzun titizlikle yürüttüğü araştırma faaliyetlerine de destek vermiş olacaksınız. Bunun yanı sıra en önemlisi ise SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI ile ilgili tüm dünya çapında yürüttüğümüz BİLGİLENDİRME projemize de katkıda bulunmuş olacaksınız.

DVD setlerini satın almak isteyenler lütfen AD, SOYAD, ADRES VE CEP NUMARA bilgilerini Digi (.) Security (@) isnet (.) com (.) tr adresimize göndersinler.

NO
DVD SETİ
AÇIKLAMA
ÜCRET
İNDİRİM
1
ARŞİV DVD SETİ
2 DVD - 9 GB BİLGİ
99,00 TL

2
VİDEO DVD SETİ
2 DVD - 9 GB BİLGİ
99,00 TL

3
KOMPLO TEORİLERİ DVD SETİ
5 DVD - 22,5 GB BİLGİ
198,00 TL

4
ERGENEKON OPERASYONU DVD SETİ
3 DVD - 13,5 GB BİLGİ
198,00 TL







TÜM SETLERİ BİRDEN ALIRSANIZ
ARA TOPLAM
594,00 TL
10%


İNDİRİMLİ FİYAT
534,60 TL







ÖĞRENCİ VE AKADEMİSYEN İNDİRİMİ % 10'DUR




Mutlu paylaşımlar dileriz ve şimdiden verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederiz.

Teşekkür mesajımız için lütfen tıklayın.

Peki bizi tanıyor musunuz ? Mutlaka tanıyanlar vardır ama tanımayanlar için kısa bir bilgi vermek iyi olur.

Şu anda 6 aktif bloğumuz var. Ve bu blog’lar üzerinden vatandaşlarımızı önemli konularda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bu son derece önemlidir. Medya dünyasının siyasi fikirlere göre kamplara ayrıldığı bu dönemde bu portallarda yayınlanan yazıların objektifliğinden bahsetmek neredeyse olanaksız. Çünkü her portal, gazete, dergi ve yayın organı savunduğu siyasi fikir çerçevesinde yayın yapıyor. Bundan dolayı AYDIN DOĞAN MEDYASI, DİNÇ BİLGİN MEDYASI, YANDAŞ MEDYA yada FETULLAHÇI MEDYA gibi isimler alıyorlar. Biz ise şucu bucu olmadan bilgiyi en ham hali ile ve doğru bir şekilde vatandaşa ulaştırıyoruz. Hatta bu amaçla yabancı güvenlik portallarında ücretli aboneliklerimiz bile bulunuyor.

AKTİF BLOG’larımız


Grubumuzun resmi tanıtım sitesi http://www.ozel-buro-istihbarat.com ‘dur. Burada sadece tanıtım için yaptığımız duyurular yayınlanıyor.


ÖZEL BÜRO YAHOOGROUPS 1,773 üyeli, ÖZEL BÜRO GOOGLEGROUPS ise 1,563 üyeli. Ancak kapsama alanımız günlük 8,000,000 civarında. Çünkü yazılarımız aynı gün içinde hem yahoogroups’ta, hem googlegroups’ta hem de http://www.turkishnews.com portalında yayınlanıyor. TURKISH NEWS PORTALI dünyanın en kapsamlı siyasi haber portalıdır ve Amerika’da bulunan Türk’ler tarafından açılmıştır. Dünyanın her yerinden Türklerin olduğu bu platformda Türkiye’den de oldukça yoğun katılım bulunuyor.

Bunun yanısıra bir de İHBAR HATTI’mız var. Bu ihbar hattımıza her konuda suç duyurusu geliyor, biz de başvuruları alarak resmi kurumlar nezdinde takibini yapıyoruz.
















Ayrıca 4 adet TWITTER adresimiz bulunuyor. Yazışmalarımız hem blog’larda hem de aynı anda twitter ve facebook adreslerinde yayınlanarak takipçilerimize ulaştırılıyor.















TWITTER ADRESLERİMİZ :





FACEBOOK HESABIMIZDAN DA YAZIŞMALARIMIZI VE FAALİYETLERİMİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.











3 adet facebook hesabımız bulunuyor. Yazışmalarımız aynı anda bu hesaplarda da yayınlanıyor.

RESMİ FACEBOOK HESABIMIZ : https://www.facebook.com/ozel.buro
RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZ   : https://www.facebook.com/specialbureautr
RESMİ FACEBOOK GRUBUMUZ: https://www.facebook.com/groups/ozelburo













Ayrıca takipçilerimizin ve ihbarcılarımızın bize 7/24 ulaşabileceği bir iletişim hattımız da bulunuyor. Tüm üyelerimiz SKYPE : Private.Post üzerinden bize ulaşabilirler.

YOUTUBE kanalımız ise şu ana kadar 275,170 kere görüntülendi ve 181 aktif takipçimiz bulunuyor.

Bunun yanı sıra 4 ay arayla yurt dışına yaptığımız bilgilendirme çalışmaları yurt dışında kiraladığımız server üzerinden devam ediyor. En son Ağustos ayının ilk haftası 65,000 adrese ulaşmıştık. Bundan sonraki gönderim ise bu Ocak ayında olacak.

Yurtdışındaki önemli Araştırmacılara, Gazetecilere, Akademisyenlere, Siyasetçilere, İstihbarat ve Güvenlik kurumlarına başta SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI, PKK gibi önemli konularda 6 yabancı dilde yaptığımız bilgilendirme projesi ülkemiz için son derece önemlidir. Bunun bilincinde olarak titizlikle devam ediyoruz.

Saygılarımız sunar, mutlu paylaşımlar dileriz.

ÖZEL BÜRO

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU