23 Temmuz 2017 Pazar

BİLİŞİM YAZILARI : Microsoft, Outlook.com için yeni takvim özelliklerini duyurdu

Microsoft, Outlook.com için yeni takvim özelliklerini duyurdu

Microsoft, Outlook.com’da hemen bulunabilen yeni birkaç takvim özelliği sundu.

Microsoft Aile takvimi. Diğer Takvimler altında kullanılabilir, bu takvim Microsoft Ailesini kullanıyorsanız otomatik olarak görünür. Ailenizi, ailenizdeki herkesin erişebileceği tek bir takvimle güncel tutmanıza olanak tanır.

Geliştirilmiş takvim paylaşımı. Artık Outlook.com takviminizi bir Outlook.com veya Office 365 hesabına sahip olan herkesle paylaşabilirsiniz. (Ve buna ticari hesaplar da dahil olduğuna inanıyorum, ancak yanılıyor olabilirim.) Bu, yalnızca “salt okunur” veya “düzenleme” modunda da olabilir.

E-postanızdaki etkinlikler için genişletilmiş destek. Gmail ve Google Takvim gibi Outlook.com da e-postalarınıza dayalı olarak takviminize otomatik olarak bazı etkinlikler ekler. Şimdi, ekleyebileceği şeylerin listesi akşam yemeği rezervasyonları, konser ve diğer etkinlikleri içerir.

İlginç takvimlerdeki daha fazla spor ve takım. İlginç takvimler özelliği artık daha fazla dil, takım ve spor destekliyor. Ve şimdi Çin, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Rusya, İspanya veya Brezilya’da.

Uzak toplantıları planlamak için Cortana’yı kullanın. Calendar.help Önizleme programına kaydolun ve Cortana’ya sizin için telefon veya konferans görüşmeleri planlamasını isteyebilirsiniz.

Bu, mavinin dışındaki yeni özelliklerin oldukça iyi bir listesi.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM YAZILARI, Microsoft, Outlook.com, takvim, özellik]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU