23 Ekim 2016 Pazar

WEB ÇÖZÜMLERİ : Verisign Public DNS ücretsiz bir DNS hizmeti

Verisign Public DNS istikrarlı, özel ve güvenilir bir DNS hizmeti sunmaktadır. Diğer DNS servislerin aksine Verisign Public DNS kullanıcı gizliliğine saygı ve bundan vaz geçmeyeceğini vaat ediyor. Aynı zamanda, geliştirilmiş güvenlik, güvenilirlik, istikrar, bağlantı hızı, ve daha fazlası gibi dikkate çeşitli önemli ağ varlıkları alır.

Verisign Public DNS ücretsiz bir DNS hizmeti..

Verisign Public DNS kullanmaya başlamak için tek yapmanız lazım tüm bu DNS hizmeti tarafından sunulan kamu DNS adresleri (yani 64.6.64.6 ve 64.6.65.6) ile PC'nizi yapılandırmak..

Verisign Public DNS nasıl yapılandırılır:

İlk olarak, PC'nizde Denetim Masası'ndan "Ağlar ve Paylaşım Merkezi" açmak. Bundan sonra, sol gezinti bölmesinde üzerinde "Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştir" seçeneğine tıklayın.

Görüntülenen listeden kullandığınız ağ bağlantısı seçin ve sağ tıklayın "Özellikleri" tıklayın.

Aşağıda gösterildiği gibi bundan sonra, sadece, "Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP / IPv4)" öğesine çift tıklayın. Yada seçtikten sonra "Özellikleri" tıklayın.

Verisign DNS sunucu adreslerini belirtmek için "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan:" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Bundan sonra Tercih edilen DNS sunucusu 64.6.64.6, Diğer DNS sunucusu 64.6.65.6 giriniz.

Tamam butonu tıklayın.

Hepsi bu, artık gelişmiş hız, güvenilirlik, istikrar, güvenlik, ve daha da önemlisi gizlilik ile daha iyi bir DNS ağı yaşayabilirsiniz.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Verisign, Public DNS, DNS hizmeti]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU