23 Ekim 2016 Pazar

WEB ÇÖZÜMLERİ : Google Chrome tarayıcısı için en iyi VPN / Proxy Eklentisi

Facebook, Twitter, Youtube ve hatta cinsel içerikli web sitelerine erişimi ISS veya ağ yöneticisi tarafından engellenmiş olabilir.

Tunnello herhangi web siteleri, bir video engelini kaldırmak ve aynı zamanda Internet bağlantınıza güvenli bir çözüm. Doğrudan Google Chrome Tarayıcı bir VPN (Virtual Private Network) kullanabilirsiniz.

Tunnello Google Chrome, başka bir ülkeden bir bağlantı simüle ederek İnternet'te gezinmek için bir uzantısıdır. Yani coğrafi sınırsız sınırlı web sitelerine gidebilirsiniz, ama özellikle bağlantınızı korumak için.

Tunnello İngiltere, Kanada, İtalya, Hollanda, ABD, Almanya, Belçika, Singapur, Hong Kong, Japonya, Hindistan, İspanya ve Rusya, Fransa: simüle edebiliyor Tunnello gizliliğinizi koruyarak güvenli interneti taramak için izin verir . Nitekim, uzantılı web tarama, bir ortak Wi-Fi ağı kullandığınızda size bağlantının güvenliğini sağlamak edebilir ve sitelerden takip ziyaret riskini azaltmak, etkin.

Tunnello on kat daha hızlı bir proxy daha güvenli bir VPN ve on kat ile daha bir bağlantı sağlıyor. Tunnello tek bir tıklama ile çalışır yükler ve anında Google Chrome gezintisini şifreler…

Tunnello diğer özellikleri..

  • Facebook, Skype, Twitter gibi bazı ülkelerde bloke edilmiş sitelerin engelini kaldırmak…
  • Tunnello% 100 sınırsızdır.
  • Google Chrome'da tarama korumak için izin verir ve 4096 bit şifreleme ile anonim hale getirir. Tunnello için Free wifis sayesinde bağlayan herhangi bir riski önler..
  • Tunnello herhangi bir aygıt (Windows, Mac, Linux) Google Chrome uzantısı sayesinde uyarlanmıştır.
  • Tunnello ile hız kaybı yoktur!

Not: Tunnello sınırlama olmaksızın kullanabilirsiniz anlamına gelir şu anda beta olduğunu. Ürünün arkasındaki şirket henüz herhangi bir fiyat bilgisi yayımladı.

Tunnello indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Google, Chrome, tarayıcı, VPN, Proxy Eklentisi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU