28 Ekim 2016 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Advanced System Care 9.3 Pro Full Türkçe

Advanced system care, bilgisayarımızın performansını en üst seviyede tutmak için geliştirilen bir bakım ve onarım programıdır. Zamanla bilgisayarımıza kurup kaldırdığımız oyun ve yazılımların kalıntıları bilgisayarımızı bir süre sonra "çöp yığını" haline getiriyor. Çöp yığını haline gelen bir bilgisayarın hızlı çalışmasını beklemek haksızlık olur.

Bunun yanı sıra sürekli tekrarlanan yükle/kaldır işlemleri, diskimizin bölünmesine yol açıyor. Disk bölünmesi de bilgisayarımızı yavaşlatan unsurlardan bir tanesidir. Bilgisayar kullanıcılarının sıklıkla sorduğu "bilgisayarım eskiden çok hızlıydı, ne oldu buna" sorusunun cevabı bu iki temel problemdir.

Bu iki temel problemin yanı sıra bilgisayarı yavaşlatan farklı nedenler de bulunuyor. Bunlara örnek verecek olursak, kullandığımız programların ürettiği çöp dosyalar, işletim sistemimizin ürettiği çöp dosyalar, işletim sistemi problemleri, geçersiz kayıt defteri girişleri, hatalı otomatik başlangıç yazılımları…

Advanced system care, bilgisayarımızın yavaşlamasına sebebiyet veren bu ve buna benzer tüm problemleri saptayıp gerekli işlemleri yaparak daha sağlıklı bir bilgisayar inşa ediyor. Saatlerce uğraştırabilecek bu denli geniş bir bilgisayar bakımını advanced system care bir kaç tık ile yapmamıza olanak veriyor.

https://cloud.mail.ru/public/5GMh/P69TLw3Zz

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AICEagQ952cQf6w&cid=7CF839B6D78812B4&id=7CF839B6D78812B4%21106&parId=root&action=locate

Rar Şifresi : www.saglamindir.net

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Advanced System Care]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU