28 Ekim 2016 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Müzik İndirme Programı İndir - MP3 Download Manager

MP3 download manager, windows işletim sistemine sahip bilgisayar veya laptoplarımızdan ücretsiz mp3 indirebileceğimiz bir programdır. Programı kurduktan sonra birkaç tık ile istediğimiz şarkıları ve şarkı listelerini hızlıca indirebiliyoruz.

Günümüzde müziğe duyduğumuz ilgi sebebi ile zaman zaman sevdiğimiz müzikleri veya bir sanatçıya duyduğumuz alaka sebebi ile o sanatçının tüm müziklerini indirmek isteyebiliyoruz. İşte bu isteklerimizi karşılayabilmemiz için iyi bir müzik indirme yöneticisine ihtiyacımız olduğu aşikar.

Ancak, bu isteklerimizi yerine getirmeye çalışırken türlü sorunlar karşımıza çıkabiliyor. Örneğin, güvenle işlem yapabileceğimiz bir müzik indirme sitesi veya programı bulamamamız, bulduğumuz site veya programların yavaş ve yetersiz olması, vesaire…

MP3 download manager, bu bağlamda isteklerimizi karşılayabilecek ideal bir program diyebiliriz. Türkçe dil desteği sunan programımız, son derece basit bir algoritma ile çalışmaktadır. Programı kurduktan sonra, arama kutusuna sanatçı veya müzik adını girerek arama yapıyor ve seçtiğimiz müzikleri veya müzik listelerini bedava indiriyoruz.

Oldukça sade bir kullanıcı arayüzü bulunan programımız, yediden yetmişe herkesin rahatlıkla kullanabileceği basitlikte tasarlanmıştır. Aynı zamanda indirmek istediğimiz müziklerin ses kalitesini ayarlayabilmemiz de programımızın öne çıkan diğer özellikleri arasında yer almaktadır.

https://cloud.mail.ru/public/2dDK/KNZKFh1sU

https://onedrive.live.com/?authkey=%21ALlK7Jc79sFRUnQ&cid=92F50CDA43C252DE&id=92F50CDA43C252DE%21107&parId=root&action=locate

https://drive.google.com/file/d/0B2UJO8aIsYRRem9pTlU3SFFLcVk/view

Rar Şifresi : www.saglamindir.net    

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Müzik, İndirme Programı, Download Manager]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU