13 Temmuz 2016 Çarşamba

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : TeknolojiPortalı Oyunların İnternet Erişimi Nasıl Engellenir

Play Store'da, online bir işlevi olmayan ancak çeşitli gerekçelerle sürekli veri alışverişi yapan birçok uygulama vardır.

Temel özellikleri bakımından internet aracılığıyla herhangi bir hizmet sunmayan bu uygulamaların veri alışverişi yapmalarının çeşitli sebepleri olabilir. Bu sebeplerin başında kullanıcıya reklam göstermek gelir. Wi-Fi'ye bağlıyken önemli olmayan bu detay uygulamayı hücresel veri üzerinden kullanan kişileri üzebilir. Kullanıcılar, rahatsız edecek miktarda reklam içeren oyunları genellikle internetlerini kapatıp öyle oynuyorlar. Bu yazıda interneti kapatmadan sadece belirli uygulamaların internet erişimini nasıl kapatacağınızı anlatacağız.

Bu işlem için telefonunuzda üçüncü parti bir uygulama kullanmanız gerekir. Biz root gerektirmemesi ve basit arayüzü sebebiyle Firewall isimli uygulamayı kullanmanızı öneriyoruz. Firewall uygulamasını buradaki bağlantıdan telefonunuza yükleyin.

Firewall uygulamasını açtıktan sonra giriş ekranındaki "Başlat" butonuna dokunun. Uygulama varsayılan olarak tüm internet erişim izinlerini engeller. Askıdaki Erişimler sekmesine geçiş yaparak internet erişimine izin vermek istediğiniz uygulamaları seçin.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Teknoloji, Portal, Oyun, İnternet Erişimi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU