14 Temmuz 2016 Perşembe

OYUN ÇÖZÜMLERİ : Pokemon GO hakkında her şey /// Pokemon Go nasıl indirilir ?

Arttırılmış gerçeklik özelliğiyle dünyada hızla yayılan "Pokemon GO" oyunu sosyal medya uygulamalarını solladı. Peki Pokemon GO nedir? Türkiye'de ne zaman çıkıyor? Pokemon GO nasıl indirilir? Pokemon GO ile ilgili merak edilenleri hepsi burada..

Pokemon go nedir?

Pokémon Go alışık olduğumuz oyun kalıplarına sığmayan gerçek hayatla doğrudan ilişkili bir sanal gerçeklik oyunudur. Oyunda telefonunuzun konum özelliğinden faydalanarak sokaklarda pokemon aramaya çıkacaksınız.

Pokemon go nasıl oynanır?

Oyuncular, telefonlarındaki uygulamayı kullanarak çevrede bulunan Pokemon'ları saptıyor. Daha sonra telefon kamerasını açan kullanıcılar, bu sayede gördükleri Pokemonlara "Poke Topu" ile vurarak onlara sahip olabiliyor.

Pokemon go iOS ve Anroid telefonlara nasıl yüklenir?

Pokemon Go Türkiye' nin de aralarında bulunduğu bir çok ülke için şimdilik indirilemiyor. Bazı yöntemler ile oyunu indirip oynamak mümkündür.

iOS :işletim sistemi kullananlar ise zaten dışarıdan bir dosya indiremedikleri için Türkiye'deki hesaplarından oyunu indiremiyorlar. Onun yerine kendilerine oyunu indirmenin yasal olduğu Avustralya, Yeni Zelanda ve ABD üzerinden hesaplar açarak, oyunu cihazlarına indirebiliyorlar. Fakat bu durumda da bir çok kullanıcı kredi kart ve adres bilgisi gibi sorunlarla karşılaşıyor.

Android : Android işletim sistemi kullanıcılarının internet üzerinden indirdikleri APK dosyalarının sakıncalı olabileceği konusunda uyarıyor.

Pokemon Go ücretli mi ücretsiz mi?

Pokemon go tüm telefonlar için ücretsiz  bir uygulamadır. Ücretli olan sadece oyun içi satın alınanladır.

Pokemon go Tabletlerde çalışıyor mu?

Mobil oyunu olduğu için sadece akıllı telefonlarda kullanılabiliyor. Diğer cihazlarda oynamak şuan için mümkün değildir. Şuan için tablet versiyonu bulunmuyor.

Pokemon go Windows Phone çalışıyor mu?

Android ve iOS dışında Windows Phone telefonlar içinde Pokemon go yayınlandı. Windows 10 uygulamasına sahip telefon kullanıcıları da Pokemon indirip oynayabilirler. Windows Mağaza' sından ücretsiz indirebilirsiniz.

Sistem gereksinimleri nedir?

Android

§  En düşük Android 4.4 gerekiyor.

§  En düşük ekran çözünürlüğü 1280X720

§  Güçlü internet bağlantısı Wi-Fi, 3G yada 4G

§  GPS ve konum hizmetleri

§  Not : Interl işlemciler için şu an destek yok. Intel işlemcili bir telefonunuz varsa açmayabilir.

iOS :

§  iPhone 5+

§  iOS 8+

§  Güçlü internet bağlantısı Wi-Fi, 3G yada 4G

§  GPS ve konum hizmetleri

§  Not : Jailbreak işlemi yapılmış cihazlarda oyun çalışmayacaktır.

POKEMON GO oynarken kişisel tehlikede mi?

Bir haftadan kısa bir sürede milyonlara ulaşan Pokemon GO bir de skandala imza atmış olabilir. Pokemon GO'daki bir güvenlik açığını keşfeden siber güvenlik uzamanı Adam Reeve, Pokemon GO'yu akıllı telefonlarına indiren kullanıcıların Google hesaplarının şirketin kullanımına açıldığını belirtiyor.

Pokemon go Türkiye' de resmi olarak ne zaman yayınlanacak?

Oyunun yaratıcısı Nintendo, altyapı hazırlıkları henüz tamamlanmadığı için Pokemon GO'yu sadece Avustralya, Yeni Zelanda ve ABD'deki uygulama marketlerine sundu. Ancak ilgili testleri ve altyapı, server testleri yapıldıktan ve oyuna olan ilgi ölçümlendikten sonra oyun Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünyadaki hayranları ile resmi olarak buluşacak.

Oyun İçi Satın Alımlar

Tahmin edebileceğiniz gibi neredeyse her mobil oyundan alışık olduğumuz oyun içi satın almalar Pokemon GO'da da aynı şekilde mevcut. Yakaladığınız Pokemonları sakmananız için kullanacağınız Poke Top'ları bir noktadan sonra parayla satılmaya başlıyor. Eğer koleksiyonunuza daha fazla Pokemon katmak istiyorsanız bu Poke Top'lara ihtiyacınız olacak.

Pokémon Go Plus nedir?

Pokemon go plus çok düşük enerji ile çalışan telefonun şarjını bitirmeyen bluetooth ile telefonlara bağlanan bir Pokemon go ürünüdür. Bileklik olarak kullanıldığı taktirde üzerindeki basit bir düğme ile pokemonları yakalayabilirsiniz. Ayrıca bu bileklik pokémonların nerede olduklarını da size haber veriyor.Kullanma zorunluluğu yoktur.

Pokemo Go Plus' ın fiyatı nedir?

Fiyat olarak kesin bir açıklama yapılmamış olsa da 30$ ile 50$ arasında değişeceğine inanıyoruz biz fakat ilerleyen günlerde ne olacağını göreceğiz.

Pokémon GO ne kadar internet paketi harcar?

Kullanıcılarının yaptıkları testler sonucunda çok fazla internet paketini fazla harcamamaktadır.

Oyunda takas mümkün olacak mı?

Uzak mesafeli takas gerçekleştirilebilecek pokemon satılıp takas edilebilecektir.

Pokemon go oynarken ihtiyaç duyacağınız püf noktaları?

Oyunda Poke Stop adı verilen istasyonlar mevcut. Bu istasyonlar nerde olduğu bilinmeyen özel duraklar olarak adlandırılabilir. Poke Stop'ları bulduğunuz takdirde fazladan birkaç Poke Topu elde edebilirsiniz.

Poke Gym adı verilen salonlarda ise, elinizde bulunan mevcut Pokemonları kullanarak rakiplerinizle savaş haline girebilirsiniz. Savaşı kazanmanız durumunda elde edeceğiniz Pokemonlar ham bir sonraki savaş için size büyük avantaj katacak hem de koleksiyonunuzu geliştirecek. Yalnız tekrar hatırlatalım, belirli sayıdan sonra elde edeceğiniz her Pokemon için yeni Poke Top'larına ihtiyacınız olacak.

Oyun devamlı olarak konum bilginizi kullandığı için oldukça hızlı bir şarj tüketimini sahip. Gün içinde Pokemon GO oynama sürenizin fazla olması hızlı şarj cihazı veya PowerBank ihtiyacınızı beraberinde getirecektir. Oynaması oldukça eğlenceli olan Pokemon GO çıkışından birkaç gün sonra dahi milyonlarca oyuncu kitlesini aynı platform üzerinde toplamayı başarmış durumda. Pokemon tarihinin en ilginç ve beğenilen yapımı olan Pokemon GO'yu deneyimlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags OYUN ÇÖZÜMLERİ, Pokemon GO] 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU