22 Temmuz 2016 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Foxit Reader v8.0 yayınlandı

Foxit Reader v8.0 yeni özellikleri ile bugün yayınlandı.. Foxitsoftware web sitesinden Foxit Reader v8.0 indirebilirsiniz.

Windows PC'ler için PDF görüntüleyici ve PDF Oluşturucunun son sürümünü. Hafif ve hızlı ünlü okuyucu, Foxit en yeni online ConnectedPDF Doküman Yönetim Sistemi için destek sağlamaktadır.

Yeni sürüm aynı zamanda desteklenen modellerde Dokunmatik Modu yanı sıra Dropbox entegrasyonu için destek ekler. Kullanıcılar ayrıca çöker ya da elektrik kesintileri karşı korumak için kullanışlı bir yeni otomatik kaydetme PDF seçeneği kazandırıldı.

Foxit Reader 8.0 ilk defa başlattığınızda, ConnectedPDF kaydolmak için davet sunacak. Bu Foxit en yeni online Doküman Yönetim Sistemi ve kullanıcılar kendi web tarayıcısı üzerinden PDF'leri düzenleme ve daha kolay başkalarıyla paylaşmayı sağlamak için özel olarak uyarlanmış PDF belgeleri (cPDF biçimi) ile çalışır.

Foxit Reader 8.0 aynı zamanda kullanıcıların kolayca bulut barındırılan PDF dosyalarını Foxit Reader Dosya> Aç iletişim doğrudan erişim sağlayan, onedrive ve Google Drive desteği varolan Dropbox entegrasyonu ekler.

Dokunmatik ekran cihazlarda çalışırken kullanıcılar ayrıca Dosya Gezgini dosyayı sağ tıklayarak sadece PDF .msg e-posta dosyalarını dönüştürme yeteneği kazandırmak ise yeni sürümü de tam Dokunmatik Modu destekler.

Foxit Reader 8.0 üstü Windows 7 veya çalışan PC'ler için ücretsiz bir indirebilir ve kullanılabilir. Bazı PDF oluşturma özellikleri de Microsoft Office 2007 veya daha sonraki sürümleri gerektirir.

Foxit Reader şimdi de bir otomatik kaydetme özelliği ekler – Dosya> Tercihler> Dialog aracılığıyla varsayılan olarak beş dakika ayarlanır, ancak yapılandırılabilir – elektrik kesintileri veya program çöker durumunda belgeleri korumak için.

Foxit Reader 8 indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Foxit Reader]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU