22 Temmuz 2016 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : CyberLink PowerDirector 13 LE Tam Sürüm Serial Key

CyberLink PowerDirector sizinle tam profesyonel görünümlü videolar ve fotoğraf slayt gösterileri oluşturmak için gereken her şeyi sağlar sağlam bir video ve ses editörü müzik , ses-eylemi, özel efektler, geçişler, ve çok daha fazlası. Daha sonra hazırladığınız dosyayı, video kamera, taşınabilir cihazınıza, çeşitli online video paylaşım web sitelerine doğrudan upload ya da şık menüler ile tam bir disk yazabilirsiniz.

PowerDirector 13 Özellikleri ;

  • Kullanmak için ücretsiz: zaman sınırı olmadan tamamen ücretsiz bir video düzenleme paketi.
  • Büyük düzenleme araçları: video stabilizasyonu, aydınlatma geliştirme, Video de gürültü, ve diğerleri de dahil olmak üzere düzenleme araçları, geniş bir dizi ile profesyonel kalitede videolar oluşturun.
  • Blazing hızlı düzenleme hızı: Bir TrueVelocity 3 render motoru ile Dünyanın en hızlı tüketici video düzenleme yazılımı.
  • Full HD video dosyalarını üretir: MKV, MP4, WMV, AVI ve çıkış formatlarını destekler.

CyberLink PowerDirector 13 LE Tam Sürüm Serial Key

Ultra CyberLink PowerDirector normalde seri numarası / lisans anahtarı başına 59,99 $ olarak fiyatlandırılır. Ama CyberLink size PowerDirector 13 LE! ÜCRETSİZ dijital indirme sunmak için PCFormat ile işbirliği ile sınırsız kullanabilirsiniz.

Lisans kodu için adımları takip edin;

1.     Promosyon sayfasını açın.. 

2.     Adınız, e-posta adresini girin ve aynı Kod (kupon kodu) girin  PCFORMAT03 ve ardından bilgilerinizi göndermek için "Gönder" düğmesine basın. CyberLink PowerDirector 13 LE için indirme linki ve lisans anahtarı size sağlanacaktır. Her ihtimale karşı, burada indir link: CyberLink_PowerDirector_Downloader.exe [Online yükleyici].

3.    

4.     İşte gördünüz. Şimdi kolay ve ücretsiz olarak kullanmak için eğlenceli video düzenleme yazılımı büyük bir parçasına sahipsin

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, CyberLink, PowerDirector]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU