19 Temmuz 2016 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Bilgisayar kullanım sınırlayıcı yazılımları

İşte size Windows 10 için Bilgisayar kullanım sınırlayıcı ücretsiz yazılımlar

Bu uygulamalar özellikle çocukların bilgisayar ekranı önünde harcadıkları zamanı kısıtlamanıza yardımcı olacak yazılımlardır. Uygulamalar sayesinde harcadıkları zamanın kısıtlamanın yanında bilgisayar başında iken zamanı nasıl değerlendirdiklerini kontrol altında tutabilirsiniz.

Romaco Timeout – Windows 10 için zengin zaman kullanım sınırlayıcı yazılımı özelliği

Windows 10 için bir serbest zaman kullanımı sınırlayıcı yazılımıdır. 6 modülden oluşur ve sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda ayarlanabilir.

Mevcut modül özellikleri

  • Günlük kota Sınırlayıcı – Günlük PC çalışma süresini sınırlar.
  • Oturum Zaman Sınırı – Bir kullanıcının PC başında ne kadar kalacağı ayarlanır.
  • Windows Erişimi – PC kullanabileceği zaman dilimlerini ayarlar
  • Site Blocker – Web sitelerini sınırlayabilirsiniz
  • Program Engelleyici – Çalıştırılmasını istemediğini programları belirle
  • Web Sayacı – web tarayıcısı kullanım zamanı ayarla

Mevcut modüllerin her erişilen ve sol üst köşe sekmeler yapılandırılabilir. Uygulamayı ilk kez başlatıldığında ana şifre belirlemenizi ister.

Şifre girildikten sonra, tüm seçenekler kullanılabilir hale gelir. sol alt köşesinde hızla zaman kullanım sayaçlarını sıfırlamak için düğmeler vardır. "Genel" sekmesi yukarıdaki resme bakın, şu anda aktif modülleri ve mevcut kullanım süresi sayaçları bir bakış vardır. Modüllerdeki zaman ayarına göre süre dolduğunda ekran kilitlenir.

Romaco Timeout indir

K9 Web Protection

Windows 10 için bir süre kullanım sınırlayıcı yazılımıdır. Bir localhost hizmeti olarak yükler ve web tarayıcısı ulaşılabilir.

Uygulamayı yükledikten sonra, masaüstü kısayolu tıklayarak adresi olarak http://127.0.0.1:2372/ ile bir web tarayıcısını başlatacaktır. Yükleme sırasında, K9 kontrol paneli erişmek için şifre ayarlanması gerekir. Ayarları erişirken şifre yazmanız gerekir. Bir önceki programda olduğu gibi zaman dilimi belirleme, url kısıtlaması, internette arama kısıtlaması gibi özellikleri bulunuyor.

K9 Web Protection indir

DigiParent

DigiParent, küçük çocuklara yönelik Windows 10 için çok basit bir zaman kullanım sınırlayıcı yazılımıdır.

Sadece üç seçenek mevcuttur. Bu üç seçenekten ilk yukarıdaki resmin üzerine görülebilir. Burada PC kullanılabilecek saat, dakika ve saniye sayısını, zaman kullanım sınırı belirleyebilirsiniz. Bir sonraki adımda size zaman kullanım limiti kadar sonra otomatik olarak bilgisayarı kapatmak için DigiParent ayarlamak ve aynı zamanda zamanlayıcı durdurulamaz yapabilirsiniz.

Sayaç başladıktan sonra uygulama X düğmesi pasif duruma geçtiğinden kapatılamıyor. Görev Yöneticisinden kapatılmak istediğinde orada DigiParent dosyası görünmüyor. Basit ama oldukça kullanışlı..

DigiParent indir

PC Screen Watcher

PC Screen Watcher Romanco ile DigiParent arası bir şey. DigiParent kadar basit değil Romanco gibi gelişmiş değil. Adil olmak gerekirse Romanco e-posta yoluyla PC aktivite günlükleri göndermek gibi, bazı özelliklere sahip.

PC Screen Watcher kullanımı Outlook kural ayarlamak gibi örneğin Chrome web tarayıcısını 18:00 – 22:00 saatleri arasında kullanılsın süre dolduğunda kapatılsın gibi kurallar belirlemeniz gerekiyor. Ayrıca kullanıcıların kullandığı uygulamalar, klavye girişleri, ekran görüntüleri gibi bilgiler e-posta gönderebilir.

PC Screen Watcher indir

Seriousd

Seriousd benzersiz bir özelliği ile, Windows 10 için bir zaman kullanım sınırlayıcı.. Bu çalışan uygulamaları tespit ederek  kolayca zaman kullanım sınırları ekleyebilirsiniz.

Seriousd indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Bilgisayar, yazılım]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU