5 Kasım 2016 Cumartesi

PROGRAM TAVSİYESİ : Windows PC için En güzel 101 Ücretsiz Bilgisayar Yazılımı

 

Yeni bir PC satın aldığınız PC' nin daha yararlı ve kullanışlı hale getirmek için olmazsa olmak programlar vardır.. PC daha yararlı ve aktif bir hale getirmek için aşağıdaki programların PC' nizde yüklü olmalıdır.

Aşağıdaki listede çeşitli kategoride 101 adet ücretsiz program linkleri vardır. Bu listeden ihtiyacınız olan programları indirebilirsiniz.

Ofis

Libre Office : Microsoft Office alternatif bir ofis uygulamasıdır. Hemde ücretsiz..

Calligra : Tüm içeren ofis bir kelime işlemci, hesap tablosu işlemci ve size yardımcı olmak için bir sunum makinesi dahil araçları içeren bir ofis görevleri

SoftMaker FreeOffice : Softmaker FreeOffice hem kişisel hem de profesyonel kullanım için ücretsizdir

WPS Office Personal Edition : Ücretsiz bir kelime işlemci, elektronik tablo programı ve sunum makinesi mevcuttur çok yönlü ücretsiz ofis paketi vardır. Bu üç programlar ile kolayca herhangi bir ofis ile ilgili görevleri ile başa çıkmak mümkün

Zoho Docs : bulut tabanlı ofis görevleri ile yardımcı olmak için bir kelime işlemci, hesap tablosu makinesi ve sunum makinesi vardır.

Google Docs : Google'ın çevrimiçi ofis paketi ve profesyonel hem de kişisel kullanım için yaygın olarak kullanılan bir araçtır. Ve ücretsiz.

Not/Alma 

Evernote : Herhangi birinden erişilebilir çevrimiçi harika bir not alma uygulamasıdır.

OneNote fikirlerinize bir şekil vermek yardımcı olan bir dijital not alma uygulamasıdır.

Google Keep : güçlü basit Google'ın not alma uygulamasıdır. Sen yapışkan notlar gibi notlar oluşturmak ve çeşitli kategorilerde bunları yerleştirmek için ekran etrafında sürükleyebilirsiniz

Apple Notes : bulut da çalışır ve sizin de dahil olmak üzere tüm cihazlarınızda notlarınızı erişmek yardımcı olan bir not alma uygulamasıdır.

Web Tarayıcıları:

Google Chrome : Google Chrome mevcut olan en popüler web tarayıcıları biridir ve bir özellik sayısının yanı sıra uzantıları kullanılarak eklenebilir ekstra özelliklere sahiptir.

Mozilla Firefox : Firefox da daha popüler web tarayıcıları biridir ve birçok büyük özellikleri ile birlikte geliyor, artı ona yeni özellikler eklemek için kendi eklenti depo bulunmaktadır.

Vivaldi : Kısaca eski Opera tarayıcısından esinlenilerek oluşturulan ve modern bir arayüz ile bir kullanıcının ihtiyaç duyabileceği bütün özellikleri barındıran, tamamıyla kullanıcı odaklı yeni nesil bir web tarayıcısı olarak tanımlayabiliriz.

Maxthon : Maxthon gibi popüler cihazların çoğu için mevcut olan en hızlı tarayıcı olduğunu iddia eden bir bulut tabanlı tarayıcı

Yandex.browser : Piyasada diğer popüler tarayıcılar için güvenli ve hızlı bir tarayıcı ve alternatif bir tarayıcı..

Medya oynatıcılar

VLC Media Player : go-medya oynatıcı tüm medya dosyalarını oynatmak içindir. Hiçbir ücret ödemeden gelir ve hemen hemen tüm dosya biçimlerini oynatır.

KMPlayer : size medya dosya formatları bir dizi oynamak yardımcı olan bir araçtır PC CD ve DVD formatları da dahil olmak üzere. Eğer kendi ana dilinde olmasını tercih ediyorum eğer 36 farklı dilde ile birlikte geliyor.

SMPlayer : size medya dosyalarının tüm biçimlerini oynatmaya muktedir en codec ile gelen bir açık kaynak medya oynatıcı PC . Ayrıca YouTube videolarını izlemek ve indirmek ve dosyalar için altyazı kullanmanıza olanak sağlar.

PotPlayer : istediğiniz zaman kendi codec'i ekleyebilirsiniz OpenCodec destekler PotPlayer medya formatlarını hemen hemen her türünü çalıştırır. Düzgün bir medya oyun ortamı sunmak için donanım hızlandırması kullanır.

Dosya Sıkıştırma

WinRAR : bilgisayarınızda ZIP ve RAR dahil olmak üzere arşiv formatlarını bir dizi ayıklamak yardımcı olur. Yazılım aynı zamanda aslında dosyaları ayıklamak önce bir arşiv içindeki dosyaları görmenizi sağlar. Bu popüler yazılım kesinlikle bilgisayarınızda olmalı..

jZip : Eğer arşiv oluşturmak ve sıkıştırılmış dosyaları içeriği ayıklamak için kullanabileceğiniz bir yazılımdır. Bu RAR, ZIP, TAR ve 7-ZIP dahil olmak üzere birçok uzantıları destekler.

IZArc : IZArc size zip ve dosyaları açmak yardımcı olur ve aynı zamanda yetkisiz kişilerin bunlara erişmesini engellemek için dosyalarınızı şifrelemenize yardımcı olur. Ayrıca RAR, TAR, 7-ZIP ve çıkartır ve diğer birçok diğer formatlarını destekler.

PeaZip : geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir arşiv çıkarma aracıdır. Programı RAR, TAR ve ZIP dosyaları ayıklamak ve aynı zamanda daha iyi güvenlik için onları şifrelemek yardımcı olur.

Anlık Mesajlaşma

Telgraf : Anlık mesajlaşma uygulası WhatsApp alternatif bir uygulamadır. Mutlaka bilgisayarınıza yüklemelisiniz.

Viber : tüm bu özelliklerine ek olarak arkadaşlarınızla ücretsiz ve kaliteli ses ve video görüşmeleriniz için Viber, sizin için mükemmel bir seçimdir.

Line : ücretsiz aramalar ve mesajlar için, ve sahip olduğu tek büyük şey arkadaşlarınızla sohbetlerinizde gönderebileceğiniz çıkartmaları geniş bir koleksiyon.

Nimbuzz : ücretsiz görüşme ve sohbetleri yardımcı olan bir araçtır. Aynı zamanda başkalarıyla birlikte bir proje üzerinde işbirliği yapmak için grup sohbetleri destekler.

E-Posta İstemcileri

Mailbird : Tek bir yerde tüm e-posta hesaplarınızı getirmek ve birden fazla e-posta hesaplarını yönetmek için birden fazla yerlere gitmek gerekmez, böylece oradan hepsini yönetmenizi sağlar.

Inky : Çoğu e-posta türleri ile çalışır ve günlük kullanım için iyi bir e-posta istemcisi.

Claws Mail : Daha hızlı ve daha hafif başka bir e-posta istemcisi daha olduğunu iddia eden bir kullanıcı dostu bir e-posta istemcisi bulunuyor.

Opera Mail : hafif ve özelleştirilebilir e-posta istemcisi. e-postalarınızı okumak ancak istediğiniz onları etiketlemek ve aynı zamanda aslında okumak istediğiniz e-postalara ulaşmak için filtreleme yapmak için yazılım gerçekten kolaylaştırır.

Torrent Yöneticileri

BitTorrent: BitTorrent sel desteği yanı sıra mıknatıs bağlantıları ile mevcut en popüler torrent istemcisi biridir.

qBittorrent: qBittorrent boş zamanlarında geliştiriciler tarafından inşa edilmiş ve bir sel istemcisi beklediğiniz tüm standart özelliklere sahiptir. uTorrent için ücretsiz bir alternatif.

Deluge: popüler işletim sistemleri için zengin özelliklere sahip bir BitTorrent istemcisi. Onun kullanıcıları için GTK +, Web ve konsol arayüzü vardır.

BitLord: 100MB veya GB büyüklüğünde dosyaları yüksek hızda dağıtımı için tasarlanmış en popüler p2p protokolünün biri olan torrent dosyalarını, ile tam uyumlu bir p2p dosya paylaşım programıdır.

Anti-Spyware ve Anti-Virüs

Malwarebytes: Yeni virüslere karşı korumasını artırmak istiyorsanız, o zaman gerçek zamanlı koruma ve enfeksiyonları engeller.

AdwCleaner: arar ve bilgisayarınızdan Adware, araç çubukları, Potansiyel Olarak İstenmeyen Programlar (PUP) ve tarayıcı Korsanlık silen bir programdır. AdwCleaner kullanarak kolayca bilgisayarınıza daha iyi bir kullanıcı deneyimi için ve web'de gezinirken Bu tür programlara birçok kaldırabilirsiniz.

Kaspersky TDSSKiller: size gelen rootkitler kaldırmak sağlayan bir anti-rootkit aracı PC . Root-kitler sizin malware gizlemek yardımcı program.

USB Disk Security: tehditleri iyi bilinen kaynak olan , USB sürücü ve USB Disk Security size tutmanıza yardımcı olur.

Avira:  iyi olduğu için ödül kazandı anti-virüs ve kaldırmak ve malware ve casus yazılımlara karşı güvende kalmanıza yardımcı olur.

Panda:  bir olan anti-virüs casus yazılım ve çeşitli virüslere karşı bilgisayarınızı korumanıza yardımcı olur.

FTP

Cyberduck : FTP sunucusuna bağlanmak ve upload etmenize yardımcı olur. popüler bir FTP istemcisi.

WinSCP: FTP istemcisi. FTP sunucusundan dosya indirmek için normal bir FTP ve güvenli FTP bağlantılarını destekler.

Core FTP: LE FTP, SSH, ve diğer birçok aktarım protokolleri kullanarak uzak sunucuları ile dosya alışverişi yapabilirsiniz.

FOFF için Python ile yazılmış bir açık kaynak FTP istemcisi Ücretsiz Açık FTP Yüz için kullanılan bir kısaltmadır , Windows PC'ler. İstemci yerleşik bir terminali, bir metin ve resim görüntüleyici ve bir medya oynatıcı vardır.

Şifre Yöneticileri

LastPass: büyük bir şifre yöneticisidir. Aynı zamanda web sitelerinde size otomatik doldurma formları yardımcı olur ve rasgele parolalar oluşturmak

LockCrypt: bir şifre yöneticisi ve hesap yöneticisi , Windows . Bu meraklı gözlerden uzak veri tutmak için AES şifreleme kullanır.

KeePass : bir ana parola kullanarak açılabilir son derece güvenli ve şifreli veritabanındaki şifreleri saklamak yardımcı olan bir açık kaynak şifre yöneticisidir.

Enpass: Size bir şifre kaydettiğiniz bir web sitesini ziyaret ettiğinizde size şifreleri girmeniz gerekmez böylece halindeyken otomatik doldurma vardır. Sadece bu şifreleri kurtarmak yardımcı oluyor, ama aynı zamanda gizli ve güvenli bir ortamda banka hesapları, kredi kartları ve pasaportlar tasarruf sağlar.

Encryptr: size şifreleri kurtarmak güvenli şifreler oluşturmak, kaydedilmiş şifreler için arama yapmanızı sağlar PC'niz için ücretsiz ve özel bir şifre yöneticisidir.

ISO Disk Image Yönetimi

Daemon Tools Lite: CD / DVD / Blu-ray diskler yedeklemek için izin verir. Ayrıca içlerinde ne olduğunu görmek için disk görüntüleri ayıklanması ile yardımcı olur.

WinCDEmu: ISO, CUE, BIN, RAW ve IMG dahil olmak üzere en büyük disk görüntü biçimlerini destekler bir açık kaynak CD ve DVD emülatörü.

İndirme Yöneticileri

Internet Download Manager: Windows için en iyi indirme yöneticilerinden biri olmaya devam etmektedir. Bu dosyaları indirmek ve bunları bir liste halinde yönetmenize yardımcı olur, ve diğer birçok özelliğivardır.

Free Download Manager: Adından da anlaşılacağı gibi, Free Download Manager ücretsiz ve Web kapalı dosyaları indirmek ve bilgisayarınıza kaydetmenize izin verir PC'niz için indirme yönetir.

FlashGet: bölüme yüklemeleri koyar ve indirme hızını hızlandırmak için ayrı ayrı indirir.

JDownloader: bir dizi özellik ile birlikte geliyor Windows için bir açık kaynak indirme yöneticisidir.

Microsoft Download Manager dosyaların daha iyi indirmeleri için çeşitli fonksiyonları ile sizin için dosyalar basit ve güvenilir indirme yapar.

Ekran görüntüsü araçları

Greenshot size PC'nizin ekran yakalama ve bilgisayarınızda bir resim dosyası olarak kaydetmenize yardımcı olur bir açık kaynak ve ücretsiz bir ekran görüntüsü araçtır.

Lightshot PC'nizde özelleştirilebilir ekran görüntüleri almak sağlar. Bu tam ekran veya seçilen bölgenin ekran ya da almak yardımcı olur ve daha sonra dahili editörü hızlı bir şekilde bilgisayarınızdan çekilen ekran düzenlemek için kullanabilirsiniz.

ShareX tam ekran veya ekran seçilen bölgeler ya yakalamak ve PC'nizde veya panoya yere dosyaları olarak kaydetmenize olanak verir, Windows için bir açık kaynak ekran aracıdır. Aynı zamanda sahip ekran kaydedici ve ekran yakalama tüm görevleri için diğer bir dizi özellik.

7capture bu sizin yuvarlatılmış köşeler uygulama pencerelerinin ekran var sağlar anlamına şeffaf modda ekran görüntüleri yakalayabilir.

Lightscreen ekran yakalama ve yönetme ekran görevleri kendi işlevleri ile çok daha kolay hale getirir. PC'nizde ekran çekerken pürüzsüz bir deneyim olması için bu işlemi otomatik hale getirir.

DuckCapture PC'nizde ekran çeşitli çekmenize yardımcı olmak için pek çok özellikleri ile birlikte geliyor ve aynı zamanda zengin düzenleme araçları ile bunları düzenlemek için izin verir.

Kod Editörleri

Notepad ++ yıllardır piyasada bulunan ve ala en iyi kod editörlerinden birisidir. Uygulamanın dizim programlama dillerini destekler ve ücretsiz olarak kullanılabilir.

jEdit Java ile yazılmış ve bir dizi çalışır bir kod editörü programcı kod editörü 200'den fazla dili destekler.

Crimson Editor: Bu bir metin editörü, HTML editörü ve aynı zamanda bir kaç diğer dilleri desteklemektedir.

Araneae basit bir web komut dosyaları oluşturmak yardımcı bir araçtır.

EditPad Lite temel amacı yazmak ve bilgisayarınızda kodlarını düzenlemek için gereken tüm özelliklere sahip.

ATPad saf C ile yazılmıştır ve böylece sekmeli arayüzü, özelleştirme, kelime sarma ve iyi bir metin düzenleyicisidir.

Fotoğraf Editörler

Pixlr size bir web tarayıcısı kullanarak erişebilirsiniz web tabanlı bir fotoğraf editörü. Bu sizin fotoğraflarınızı düzenlemek ve bunlara çeşitli efektler uygulamanıza olanak sağlar. Tüm bunlar ücretsizdir.

PhotoScape hiç onun kolay kullanım özellikleri ve güzel bir arayüz ile daha fotoğraflarınızı çok daha kolay düzenleme yapar.

BeFunky gibi çeşitli araçları ile fotoğrafları düzenleme, efektler uygulamak, ve ayrıca kolaj makinesi ile fotoğraf kolajları oluşturmak gibi özellikleri olan fotoğraf editörü.

PhotoCat Fotoğraflarınızı düzenlemek onlara rötuş, filtre, çerçeve, metin ve kabarcıklar eklemenize yardımcı bir online fotoğraf editörü.

eBook Okuyucular

NOOK size PC'nizde inanılmaz bir okuma deneyimi sağlar.

Ice Cream eBook Reader: Windows PC'ler için ücretsiz MOBI ve EPUB eBook okuyucu, sizin kütüphane yönetmenize yardımcı olur ve aynı zamanda size kitaplara notlar ve yer imleri eklemek yardımcı olur.

Cover: gerçekten mükemmel görünümlü kullanıcı arayüzü.

Sumatra PDF: Sumatra PDF sadece bir PDF okuyucu değil ama size kitap okumak için de önemli kitap formatlarını destekler

Calibre mümkün olduğunca kolay eBooks yönetmek yapmak için tasarlanmış ve düzgün ve temiz özellikleri ile mükemmel bir okuyucu

FBReader bir çoklu platform desteklenen kitap okuyucu

Oyun Emulators

ePSXe: Windows bilgisayarınızda eski PlayStation oyunlarını oynamanıza izin veriyor. Kolayca yapılandırılabilir ve saniyeler içinde başlayabilirsiniz.

PCSX2 : PlayStation 2 oyunlarını Windows PC oynatmanıza yardımcı olur

ZMZ Windows bilgisayarınızda NES oyun oynamak sağlayan bir SNES emülatörü.

VisualBoyAdvance sizin için bir Gameboy ve GameboyAdvance emülatörü Windows PC PC'nizde bir taklit bir ortamda oyun bir dizi oynayabilirsiniz.

Project64 bir olan Nintendo 64 PC'nizde Nintendo oyunları yardımcı emülatör.

İnternet paylaşımı

OSToto Hotspot : Eğer başkaları ile Internet bağlantısını paylaşmak yardımcı olmak için bilgisayarınızda bir WiFi hotspot oluşturmanıza izin veren bir yazılımdır

Baidu Hotspot : WiFi özellikli cihazlar hotspot kullanarak Internet'e bağlanmak, böylece bir WiFi hotspot oluşturmak yardımcı olarak kablosuz içine kablolu interneti açmaya yardımcı olur.

Virtual Router Plus : Windows bilgisayarınızda bir hotspot oluşturmak için olanak sağlayan ücretsiz ve taşınabilir hotspot yaratıcısı kablosuz yönlendirici . Bu bir açık kaynak bir araçtır.

Free WiFi Hotspot : Ücretsiz WiFi Hotspot, adından da anlaşılacağı gibi, nereye giderseniz gidin bir mobil hotspot var sağlar Windows PC'ler için ücretsiz WiFi hotspot yaratıcısı.

Connectify kablosuz WiFi noktaları içine 3G / 4G, WiFi ve ethernet bağlantıları açmanızı sağlayan popüler bir WiFi hotspot yaratıcısı.

Yedekleme Programları

EASEUS Todo Backup hızlı yedekleme oluşturmak ve sistem iyi performans değilken yedekleri geri yüklemenizi sağlar kapsamlı yedekleme özellikleri sunar.

Comodo Backup harici diskler, ağ sürücüleri, FTP, CD / DVD ve aynı zamanda çevrimiçi depolama hizmetleri gibi çeşitli yerlere verilerinizi yedeklemek için izin verir.

Personal Backup Verilerinizi Kişisel Yedekleme yardım yedeklemek, ancak veri değişmeden kalır ve bilgisayarınız herhangi bir kötü niyetli uygulamalar ile enfekte olmadığını bu yüzden de kötü amaçlı yazılımlara karşı verilerinizi korur

Genie Timeline sadece iki adımda ile verilerinizi yedeklemek yardımcı olan, hızlı ve hafif bir uygulama olduğunu ve otomatik olarak PC'nize bellek alanından tasarruf etmek temizler.

Sistem Optimizasyonu

CCleaner hala Windows PC'ler için en iyi sistem optimizasyon biri olmaya devam etmektedir. Aracı hızlandırmak için sisteminizi temizler ve aynı zamanda optimize edilmiş bir ortamda programları çalıştırmak yardımcı olur.

PowerTools Lite kayıt düzeltme ve sonuçta daha iyi hızlar için sisteminizi optimize yardımcı olan iyi performans ve böylece o kadar temiz olur.

PC Decrapifier – Adından da anlaşılacağı gibi, PC Decrapifier sorunsuz ve hatasız çalışır böylece sistem bok temizlenmesine yardımcı olur.

JETCLEAN tek tıklama ile PC'nizi optimize etmeye yardımcı olur. Bu sistem kadar Tunes ve PC'nizi yavaşlatan olabilecek hataları giderir.

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Windows, PC, Ücretsiz, Bilgisayar Yazılımı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU