22 Kasım 2016 Salı

PROGRAM TAVSİYESİ : Bilinmeyen bir dosya türü varsa File Viewer Lite ile açın

File Viewer Lite Windows PC'de herhangi bir dosyayı açmak için izin verir evrensel bir dosya görüntüleyicidir. Görüntülemek istediğiniz dosya/klasörü uygulama simgesine veya uygulama penceresine sürükleyip bırakın. Viewer Lite kendi doğal görünümde PDF'leri, kelime işlem belgeleri, elektronik tablolar ve diğer birçok ortak dosya türlerini açabilir.

Bilinmeyen bir dosya türü varsa File Viewer Lite ile açabilisiniz..

Aynı zamanda ses ve video dosya formatları onlarca oynayabilirsiniz. Dosya Görüntüleyici Lite ile 120 farklı dosya türlerini görüntüleyebilirsiniz. Basitçe sürükleyip ve dosyanın yerel görünümünü görüntülemek için File Viewer Lite üzerine bir dosya açılır. File Viewer Lite ses ve video formatlarını çok sayıda destekler. Windows Media Player tanımadığı bir şarkı ya da film dosyası varsa, şansını Dosya Görüntüleyicisi Lite ile açabilirsiniz

Böyle bir dosya türü, dosya boyutu ve konumu gibi, her dosya hakkında bilgi görüntülemek için Bilgi panelini kullanın. Bilgi paneli ayrıca dosyasında saklanır gizli meta verileri görüntüler. File seçerek bir metin dosyasına dosya bilgilerini verebilirsiniz.

File Viewer Lite ile açılan dosyalar metin ve görüntü verilerini kopyalayabilirsiniz. Eğer başka bir uygulama içine yapıştırabilirsiniz böylece veri Windows panosuna depolanır.

Dosya Görüntüleyici Lite Yerli View, Metin View, Hex View, ve Simge Görünümünde dosya içeriğini görüntülemenizi sağlar

Viewer Lite zoom içerir Dosya ve belgeleri, PDF, ve görüntüler için denetimleri döndürmek. Aynı zamanda ses ve video dosyaları için medya oynatma denetimleri içerir. Bir dosya formatı Dosya Görüntüleyici Lite tarafından desteklenmeyen nadir durumlarda, program yine FileInfo.com dosya türü hakkında yararlı bilgiler görüntüler. Windows Dosya Viewer Lite basit bir programı içine çeşitli programlar işlevselliği birleştirir.

File Viewer Lite indir

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, dosya türü, File Viewer Lite]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU