21 Kasım 2015 Cumartesi

PROGRAM TAVSİYESİ : BitTorrent Dosyalarını Google Chrome İle İndirin !

 

Bildiğiniz gibi BitTorrent dosyalarını bilgisayarınıza indirebilmek için uTorrent gibi bir istemci yazılım kullanmanız ya da BitTorrent dosyalarını indirme desteği sunan indirme yöneticilerinden faydalanmanız gerekiyor.

 

Sıkı bir BitTorrent kullanıcısı değilseniz işletim sisteminize bir istemci uygulama kurmak istemeyebilirsiniz. Bu noktada BitTorrent Torque Labs tarafından geliştirilen ve kullanıma sunulan OneClick eklentisi yardımınıza koşuyor.

 

Google Chrome web tarayıcısı ile uyumlu olan ücretsiz eklenti ile BitTorrent dosyalarını herhangi bir istemci programa ihtiyaç duymadan doğrudan Chrome ile indirebilirsiniz. Eklentinin ayarlarının yapılandırılması için herhangi bir arayüz hazırlanmamış, sık sık BitTorrent dosyası indiren kullanıcılar bu aşamada hayal kırıklığı yaşayabilir.

 

Deneyimli kullanıcılar için uTorrent tarzı yazılımlar bir süre daha vazgeçilmez olacak gibi görünüyor. OneClick'i Google Chrome web tarayıcısına yüklemek için sağ üst bölümdeki "Add to Chrome" butonuna tıklayın. İndirme işlemi tamamladıktan sonra kuruluma onay verin.

 

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, BitTorrent, Dosya, Google Chrome]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU