21 Kasım 2015 Cumartesi

BİLİŞİM YAZILARI : Android Uzaktan Kontrol Uygulamaları Nasıl Yapılır !

 

Boyutları ve yüksek çözünürlüklü ekranlarıyla hemen hemen her türlü işin altından kalkabilen tablet cihazlar ile Windows işletim sistemli masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlara uzaktan erişmek mümkün. Android tabanlı bir tablet bilgisayara sahipseniz, evdeki veya işyerinizdeki bilgisayarınıza uzaktan erişebilir ve uygulamaların izin verdiği olanaklara kadar bilgisayarınız üzerinde değişikliklei yapabilirsiniz. İsmi geçen uygulamaların kullanımları oldukça kolay olduğu için adım adım anlatmaya gerek görmedik. Eskiden yalnızca masaüstü işletim sistemleri arasında uzaktan kontrol olanağına sahiptik. Artık öyle değil. Kullandığınız tablet bilgisayarlardan, masaüstü veya dizüstü bilgisayarınıza kolayca erişebiliyorsunuz. Biz de bu alanı Android tabanlı uzaktan kontrol yazılımlarına ayırdık. Hepsi en iyisi! Teker teker kullanarak karar verebilirsiniz.

 

LogMeIn Ignition

"Uzaktan Erişim" denildiğinde akla gelen ilk uygulamalardan birisi olma ayrıcalığını taşıyor. Hatta Türkiye'deki birçok kullanıcının tercihi de LogMeIn Ignition uygulamasıydı. Uygulamanın Android uyumlu sürümü

PhoneMyPC

Uzaktan erişim yazılımları arasınjda yalnızca Android'i destekleyen tek uygulama PhoneMyPC ile tanışın. Android ve PC arasındaki bağlantıyı yapılandırmanız için herhangi bir ağ bilgisine sahip olmanız gerekmiyor. Bilgisayarınızdaki web kamerasını bir güvenlik kamerasıymış gibi kullanabilme özelliği, PhoneMyPC'nin en önemli detayları arasında yer alıyor.

 

Wyse PocketCloud

 

Bu önerebileceğimiz son yazılım. Wyse PocketCloud uygulamasının Android yanı sıra Apple iOS desteği de var. İlk sıradaki LogMeIn Ignition uygulamasının da aynı şekilde hem Android hem de Apple iOS desteğinin olduğunu belirtelim. Wyse PocketCloud uygulamasına sahip olmanızın bedeli 27 TL. Tabii ücretsiz sürümü de var. Ücretsiz sürümde yakınlaştırma desteği ve birçok kullanıcının ihtiyaç duymayacağı özellikleri yer almıyor.

 

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM YAZILARI, Android, Uzaktan Kontrol Uygulamaları]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU