21 Aralık 2015 Pazartesi

DEEP WEB DOSYASI : Deep Web Ne Kadar Gerçek ? Bakış Açınız Değişecek !

Merhaba,

Seri katiller, Çok gizli deneyler, Cinler & Hayaletler, Gizli işkence videoları, Subliminal mesajlı dinlenildiği an öldüren & psikoloji bozan videolar, Gerçek sanılan Creepypastalar vb. vb.

Sizlere internet kullanıcılarının 'deepweb' unsurunu ne denli yanlış anladığını ve anlamakta olduğunu açıklamak istiyorum. Örnekler ve detaylı açıklamalar yaparak tamamen birer asparagastan oluşturulmuş bu düzene gözlerinizi açmanızı sağlayacağım. Başlıkta da belirttiğim üzere mutlaka okuyun ve sırf ilgi görmek için bu paylaşımlara devam edenlere ulaştırın.

Deepweb... İnternetin karanlık yüzü... Derin ağ.. Ulaşılması zor, hacker mekanı psikopat oluşum.. Her türlü kesme biçme yapan seri katillerin uğrak yeri..

Bu kavramları sıkça duyar oldum. Sizlerin de aşina olduğunuza inanıyorum çünkü her kim deepweb hakkında bir araştırma yapsa karşısına fazla hit alan saçma sayfaların bu denli saçma bilgi karalamaları çıkıyor.

Arkadaşlar, konuya başlamadan şunu belirtmek isterim;


Deepweb denilen yer kurucusu olmayan tıpkı " www. " (World Wide Web) e benzeyen ama ulaşım yolu daha farklı olan bir "ağ" çeşididir. Dinamik ip kullandığı için normalden biraz da güvenli olan bu yerin başka ilginç bir tarafı yoktur. Deepweb de birşey aranmaz. Deepweb den birşey bulunmaz. Tıpkı facebook, yahoo, 4chan gibi deepweb ağı üzerine açılmış çeşitli siteler ancak ve ancak içerik paylaşımında bulunabilir. Bu yüzden birisi size şunu "depwep" den buldum diyorsa ondan link ya da kaynak isteyin çünkü deepweb de link kullanır. Anonim olması yüklenilenlerin başıboş olduğu anlamına gelmez. Eğer ki o aptal, size link veremiyorsa irtibat etmeyiniz lütfen.

Ve şunu da belirteyim ki deepweb, şu anda bulunduğunuz site değil dostum. Buna emin olabilirsin. Burası sadece normal bir site olup deepweb üzerindeki ilginç bilgileri arşivlediğimiz bir forumdur. -Bu belirtmeyi yapıyorum çünkü bu ikilem oldukça fazla kişide var.-

Bir diğer belirtmek istediğim nokta ise yine sizlerin aptal insanların oyununa gelmenizi önlemek amaçlı. Bu taktiği mutlaka uygulamanızı öneriyorum çünkü aşağıda vereceğim örneklerin bazılarında da uyguladım ve gülünç sonuçlarla karşılaştım:

Bir resimle karşılaştınız. Resmin açıklamasında "deepweb bilim adamlarının ölümsüzlük formülleri denenmeleri" yazıyor. Resimden şüphelendiniz ama karşı kanıt gösterecek bir belge maalesef elinizde bulunmamakta.




Sizlere Google arama motorunun bu ve benzeri sorunlar için geliştirmiş olduğu "tersinden görsel arama" yapmanızı öneririm. Kolaylık bakımından nasıl yapıldığını göstermek için video linki veriyorum, izleyiniz.


Böylece resmin çoğu görselde olduğu gibi bir filmden, Bride of Frankenstein ya da Frankenstein'ın Gelini adlı yapımdan alındığını görebilirsiniz.

Not: Bu yöntem ile küçük görsellerin çok büyük boyutlarına, merak ettiğiniz resimler hakkında kapsamlı bilgilere vs. ulaşabilirsiniz.

Konu için çok zamandır örnek topluyorum. Aslında örnekleri Google'a "deepweb fotoları" yazarak da bulabilirim ama insanların yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarını birebir sunmak için zamana yaydım. Arkadaşlar inanın bana o kadar aptalca paylaşımlar yapılıyor ki bazen uyarmaya bile elim gitmiyor. Pes artık diyorum, pes artık pes. İşte bu pes dediğim görsellerden bazılarını aşağıda verecem şimdi. Lütfen dikkatli incele ve benzer oyunlara gelme birdaha canısı.

Ufaktan yukarıda bahsettiğim husustaki örneklerime geçeyim.

Aşağıda vereceğim örnekler birebir karşılaştığım ve Google ile arattığımda her biri birer filmin parçası olan saçma paylaşımlardır. Karşılaştığım açıklama ve hangi filme ait olduklarını da yazayım ki bu konuyu okuduktan sonra bir zahmet benzer görsellerle karşılaştığınızda yamuğa gelmeyin.



Deepweb'den +18 bir deneydir. Mahkumlar birbirine bağlanarak dev bir kırkayak oluşturulmuş"

Bu görsel, Cannibal Holocaust-Yamyan İşkencesi adlı filmden bir kesittir. Deepweb ile uzaktan yakından bir alakası bulunmamakta.



"Bir katilin masum kadını öldürmeden önceki fotoğrafı. psikopat olan bu adam deepweb den randevu alıyor."


Bu görsel ise Texas Chainsaw filminden alıntı.



+18 bir deepweb ameliyatı. masada yatan adam serikatil ve her cinayetinden sonra öldürdüğü adamın yüzünü kendine naklediyor"


Katilin polislere vermiş olduğu bu büyük ipuçlarını bir kenara koyarsak bu görsel, Oczy bez twarzy-Çehresiz Gözler adlı 1960 yapımı filmden alıntı.



"İşinden dönen bir deepweb katili.

 

Uydurulabilecek en yalın ifade bu heralde. Bir katil.. Peki canım biz de yuttuk hemen. Görsel, bir üsttekiyle aynı filme ait. Yani Çehresiz Gözler filminden alıntı.

Bakın dostlarım,

Bu teranelere kapılıp insanların ilgi çekmek için uydurduğu yalanlar içinde kaybolmamanız için açık seçik yazdım.

Yukarıda göstermiş olduğum ve gösterme fırsatı bulamadığım pek çok örnekle sizlere kanıtladığım üzere deepweb denilen unsur, aslında sanılanlardan çok uzak. Siteler ve Çeşitli Sosyal Medya Hesaplarının sadece ve sadece ilgi görmek amaçlı uydurduğu yalanlardan başka birey değiller.

Sizlere deepweb de "Genel Olarak" nelerin olduğunu açıklamak istiyorum çünkü yazıyı okuyanların kafasında bu ağ sisteminin tamamen yalan olduğu olgusu oluşabilir.

* Deepweb, normal sistemlerden daha güvenlikli bir ağ çeşididir. Dinamik ıp kullandığı için bazı tanımlamaları zorlaştırıp polisin işini az da olsa zorlaştırır.

* Deepweb'in kullanılış amacı da zaten güvenlikli olması dolayısıyladır. Bu sebeple genellikle ticaret maksatlı kullanılan bir ağdır ki bunca zamanlık tecrübemle -yaklaşık 10.000 civarı pek çok linki tek tek taramışlığım var.- bunları söylemekteyim. Sizlere şunu kesinlikle söylemeliyim ki baktığım linklerde yukarıda gösterdiğim resimlerin hiçbirine denk gelmedim.

* Not: Deepweb, herkesin site açıp barınabileceği bir ağdır. Sadece deepweb de bulunuyor diye bir belgenin güvenilirliğini kesin olarak söylemek aptallıktan başka birşey olmaz. Şimdi ben gidip bir site açsam ve yukarıda yanlışlığını kanıtladığım görselleri içine koysam deepweb de bulunuyor diye itibar edemezsiniz.


* Deepweb'deki siteler hangi çoğunlukta?


-Uyuşturucu
-Bitcoin Satış-Alış-İşlemler
-Sahte Para ve Pasaport
-Kredi Kartı Kaçakçılığı
-Hacking
-Dosya Upload
-Silah satışı
-Erotik
-Link Arşivleri
-Kiralık Katiller [Bu kategori çok fazla abartılır.]
-Çocuk pornosu
-Sosyal Medya ve Forumlar
-Kaçak Ürün Satışı (Elektornik vs.)
-Belge Arşivleri
-Diğer


Dilim döndüğünce aktarmaya çalıştım.

 

SAVAŞ KIRÇOVALI

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags DEEP WEB DOSYASI]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU