9 Aralık 2015 Çarşamba

BİLİŞİM YAZILARI /// iOS ve Android Cihazlar Arasında Veri Aktarımını Sağlayan Kılıf : Nexpaq

iOS ve Android Cihazlar Arasında Veri Aktarımını Sağlayan Kılıf: Nexpaq

 

Nexpaq adındaki bu telefon kılıfı sayesinde, telefonumuzdaki bir çok özelliği geliştirerek yeni özellikler kazandırabiliyoruz.

Google'ın Project Ara projesi ile birlikte hayatımıza sağlam bir giriş yapan modüler, yani değiştirilebilen teknolojik aletletler, yavaş yavaş etkinliklerini arttırmaya başlıyorlar.

Öncelikle akıllı telefon üretiminde kullanılan bu modüler teknoloji, şimdi ise yeni bir KickStarter projesi ile birlikte hali hazırda bulunan akıllı telefonların işlevlerini geliştiriyor.

Nexpaq adındaki telefon kılıfı projesi sayesinde geliştirilen kap ile birlikte telefonlarımıza farklı özellikler kazındırıp, geliştirebiliyoruz. Şimdilik iPhone 6,Samsıng Galaxy S6 Edge ve Galaxy S5 için kullanılabilir olan KickStarter projesi ile birlikte telefonlarımızın depolama alanlarını genişletebiliyoruz.



Kendi uygulaması ile birlikte çalışan kılıf batarya ömrünü genişletebiliyor, SD kart okuyucusu takılabiliyor ve depolama alanını genişletebiliyor. Bunun gibi bir çok farklı işlevi olan bu modüler kabın en büyük özelliği ise iOS ve Android cihazlar arası aktarım yapabilen nadir cihazlardan bir tanesi olması.

Süper LED ışığı ile birlikte kamera ile çektiğimiz fotoğraf ve videolar için ekstra bir ışık kaynağı sağlıyor. Ayrıca ekstra hoparlörde eklenebilen özellikler arasında.

Kısa yol tuşu olarak kullanabileceğimiz ve akıllı telefonlarda bulunan az tuş sayısını arttırabilmemize yarayan yeni tuşlara da bu kap ile ulaşabiliyoruz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM YAZILARI, İos, Android, Cihaz, Veri Aktarımı, Kılıf, Nexpaq]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU