22 Ağustos 2015 Cumartesi

WEB ÇÖZÜMLERİ : Chrome Tarayıcı Çöktü ( Düzeltme Yöntemi Anlatım )

Windows 10 Güncellemelerinin Hızına Yetişemeyen Chrome Tarayıcı Çöktü



Windows 10 yeni sürüm 10525, Google Chrome tarayıcıya hiç yaramadı. Google Chrome, 10525'e yükseltilen Insider sürümüne uyum sağlayamadı.

Windows 10 Insider Önizleme Sürümleri 10525'e Yükseltiliyor haberimizin üzerinde çok az bir zaman geçtikten sonra Google Chrome web tarayıcısının bu sürümle uyumsuzluk gösterdiği ortaya çıktı. Ancak Google bu sefer çok süratli davrandı ve çoğu kullanıcı mağdur olmadan hızlı ve geçici ipuçlarıyla sorunu çözdü. Eğer siz de Windows 10 Insider 10525 sürümüne yükselip bu sıkıntıyla karşılaştıysanız Chrome tarayıcınızı yeniden kurmanız tüm sıkıntılarınızı giderecek.

Googel'ın raporuna göre Windows 10 Insider 10525 sürümüne yükselen 64 bit işletim sistemlerinin hepsi bu problemle karşılaşıyorlar. Ancak Chrome'u yeniden kurmak bunun giderilmesini sağlayabiliyor.



Diğer bir çözüm ise masaüzerinde bulunan Chrome ikonuna sağ tıklayarak Özellikler penceresinden Kısayol sekmesine giderek Hedef kutusunda yer alan "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" satırının hemen ardından bir boşluk bırakıp –no-sandbox komutunu ekleyerek Uygula komutunu vermek. Bu da Google yeni bir güncelleme yayınlayana kadar sorunlarınızı giderecektir.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Chrome Tarayıcı, Düzeltme Yöntemi, Anlatım]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU