27 Ağustos 2015 Perşembe

PROGRAM TAVSİYESİ : WinRAR 5.30 Beta 2 (x86/x64) DC 23.08.2015 + Portable


WinRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir.

RAR dosyaları genellikle ZIP dosyalarına göre 8 oranında daha fazla yüzde 15 ile içerik sıkıştırabilir. WinRAR size sıkıştırılmış arşivler düzenlemenize yardımcı olacak birçok entegre ek fonksiyonları ile güçlü bir sıkıştırma aracıdır. Bu yedekleme verilerinizi yapabilirsiniz ve e-posta ekleri boyutunu azaltmak, RAR, ZIP ve internetten indirilen diğer dosyaları açmak ve RAR ve ZIP dosyası biçiminde yeni arşivler oluşturabilirsiniz.

O sıkıştırma geldiğinde WinRAR kalabalığın öncesinde koyar. Sürekli küçük arşiv oluşturarak, WinRAR rekabet daha sık hızlıdır. Bu size disk alanı, iletim masrafları ve değerli çalışma süresi de kurtaracak. WinRAR multimedya dosyaları için idealdir. WinRAR otomatik olarak tanır ve en iyi sıkıştırma yöntemi seçer. Özel sıkıştırma algoritması multimedya dosyalarını, yürütülebilir ve nesne kütüphaneleri sıkıştırır

Özellikler:

- Sürekli rekabet daha küçük arşivleri yaparak disk alanı ve iletim maliyetlerinden tasarruf yoluyla sıkıştırma geldiğinde WinRAR kullanarak öncesinde kalabalık koyar.
- WinRAR RAR ve ZIP arşivleri için tam destek sağlar ve, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO, 7Z, Z arşivleri açmak CAB yapabiliyor.
- WinRAR Fare ve menüleri kullanarak bir grafik etkileşimli arayüzü gibi komut satırı arayüzü sunuyor.
- WinRAR basit bir soru ve cevap işlemi ile temel arşivleme işlevlerine anında erişim sağlayan özel bir "Sihirbaz" modu dahil olan diğer pek çok arşivleme kullanımı daha kolaydır. Bu kullanım erken aşamalarında karışıklığı önler.
- WinRAR size 128 bitlik bir anahtar ile AES kullanarak sanayi gücü arşiv şifreleme yararı (Gelişmiş Şifreleme Standardı) sunmaktadır.
- WinRAR boyutu 8.589 milyar gigabayt dosya ve arşivleri destekler. Arşivlenmiş dosyaların sayısı, tüm pratik amaçlar için sınırsız olduğunu.
- WinRAR selfextracting ve ciltli arşivlerin oluşturmak için yeteneği sunar.
Kurtarma kaydı ve kurtarma birimleri hatta fiziksel zarar arşivleri yeniden izin verir.
- WinRAR özellikleri sürekli WinRAR öncesinde paketinin tutmak için geliştirilmektedir.



http://turbobit.net/ig36cs18uhdc.html



WinRAR5.30.2.rar (7,46 MB) - uploaded.net

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, WinRAR, Portable]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU