27 Ağustos 2015 Perşembe

SOSYAL MEDYA : Facebook Bağış Toplama Sistemi Açıldı !



Facebook'un bir süre önce duyurduğu, Kurumsal Sayfalar için olan bağış toplama sistemi, aktif olarak kullanıma açıldı.

İlk olarak Twitch kanalı ile popüler bir hale gelen bağış sistemini, akabinde Youtube tarafından da duyurulmuş ve aktif kullanıma açılmıştı. Video kanalları için bağış yapma imkanına son olarak ise, geçtiğimiz Aralık ayında Facebook'ta, İş Servisi üyeleri için, benzer bir servisi duyurmuştu.

Şimdi ise Facebook, pilot sayfalarda bu sistemi kullanıma açtı. Facebook'un onaylanmış kurumsal sayfalar için planladığı bağış sistemi, henüz deneme süreci kapsamından çıkmış değil. Zira yeni açılan bağış sistemi de şu an için, Ice Bucked Challenge ile dikkat çekilen, ALS Association Facebook sayfası için aktif edilmiş durumda. Ancak aktarılan bilgilere göre bu bağış sistemi, her ne kadar şu an sadece yardım kuruluşları için planlanıyor olsa da, önümüzdeki dönemlerde beklenen devamlılık sağlanırsa, önce kurumsal onaylanmış diğer sayfalara sonrasında ise diğer tüm sayfalara açılacağa benziyor.

Özellikle Facebook'un, web site sahiplerini doğrudan kendi platformlarına taşıma girişimleri göz önüne alındığında, öyle görünüyor ki Facebook, bu bağış sistemini de site yöneticilerinin dikkatini yoğun olarak kendi platformlarına çekmek için kullanabilir.



Hem mobil hem de masaüstü ara yüzünde kullanılabilen şu anki bağış sistemi, belirtildiği gibi ALS Association sayfası ile şimdilik sınırlı kalıyor. İlerleyen dönemlerde Facebook'un, bağış sistemi hakkında nasıl bir yol haritası çizeceği, daha belirgin hale gelecektir.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA, Facebook, Bağış Toplama Sistemi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU