27 Ağustos 2015 Perşembe

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Facebook Moments Türkiye'de !



Facebook'un bir etkinlikten sonra arkadaşlarınızın telefonlarda kalan fotoğraflarınızı kolayca almanıza yarayan Moments uygulaması Türkiye mağazalarındaki yerini aldı.

Facebook, geçtiğimiz Haziran ayında anavatanı Amerika'da Facebook Moments isimli uygulamasını indirime sunmuştu. Facebook Moments, fotoğraf paylaşma uygulaması olarak karşımıza çıkmıştı. Moments uygulaması ile etkinliklerden, kutlamalardan, gezilerden veya buluşmalardan sonra arkadaşlarınızın telefonlarında kalan fotoğraflarınıza kolayca erişebiliyorsunuz.

Facebook Moments şu şekilde çalışıyor; uygulama, fotoğraflarınızı içlerinde kimlerin olduğuna ve çekilme zamanlarına göre grupluyor. Tek dokunuşla, fotoğraflarınızı seçtiğiniz arkadaşlarla paylaşabilirsiniz. Daha sonra arkadaşlarınız o ana kendi fotoğraflarını ekleyebilir ve bu sayede arkadaş çevreni fotoğraflara anında ulaşabiliyor.



Çıkışını gerçekleştirdiği Haziran ayında ülkemiz kullanıcılarına sunulmayan Facebook Moments uygulaması bugün itibariyle Türkiye App Store ve Google Play Store'daki yerini aldı. Facebook Moments uygulamasını aşağıdaki bağlantılara tıklayarak indirebilir ve fotoğrafları arkadaşlarınızla paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Android için Facebook Moments indir

iOS için Facebook Moments indir

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Facebook Moments, Türkiye]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU