21 Ağustos 2015 Cuma

TELEFON ÇÖZÜMLERİ : Android 6.0 Marshmallow Launcher Çıktı ! İndir !



Android 6.0 Marshmallow ile gelen Launcher, mevcut Android sürümleri için uyarlandı.

Google, geçtiğimiz gün merakla beklenen Android M güncellemesinin ismini açıklamıştı. Android 6.0 Marshmallow olarak lanse edilen yeni sürüm, performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanında yeni özellikler ve görsel iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor. Android 6.0 Marshmallow ile safkan Android kullanan Nexus ve Google Play Edition modellerinde gözle görünür görsel değişiklikler olacak.

Google, safkan Android arayüzüne sahip olmayan telefon ve tabletler için geçtiğimiz yıl Google Now Launcher uygulamasını yayınlamıştı. Google'ın sesli asistanı odaklı bu Launcher, safkan Android arayüzünü tüm Android cihazlarda deneyimleme imkanı sunuyor. Resmi sürümü 1.1.0.1167994 olan Google Now Launcher, Android 6.0 Marshmallow için önümüzdeki günlerde bir güncelleme alarak 1.2 sürümüne yükselecek. Android 6.0 Marshmallow ile gelen görsel değişiklikleri barındıracak olan bu güncelleme, Google Play Store'dan önce APKmirror sitesinde yayınlandı.

Eğer Android 6.0 Marshmallow ile gelecek Launcher'ı merak ediyorsanız, Google Now Launcher 1.2 sürümünün APK dosyasını buradan indirerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags TELEFON ÇÖZÜMLERİ, Android 6.0, Marshmallow Launcher]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU