14 Kasım 2021 Pazar

DUYURU : ERİŞİME KAPATILAN SİTELERİMİZE ZORLUK YAŞAMADAN GİRMEK İSTERSENİZ TAVSİYEMİZ OLAN Disconnect VPN Premium lifetime YAZILIMINI EDİNİN !!!!!!!

 

DEĞERLİ YURTSEVERLER,

 

BİLGİSAYARINIZDA HALA BİR VPN PROGRAMI (YASAKLI SİTELERE ERİŞİM İÇİN KULLANILAN PROGRAM) YOKSA ŞİMDİ SİZE SUNACAĞIMIZ KAMPANYA HARİKA BİR KAMPANYA DİYEBİLİRİZ.

 

Aşağıdaki linke tıklayıp program için üyelik yaratabilirsiniz. DISCONNECT VPN programının HAYATBOYU (LIFETIME) versiyonu piyasada satılan fiyatı üzerinden değil kısa bir süre için sadece 39,99 DOLAR üzerinden hizmetinize sunuyoruz.

 

Piyasada şu anda bu program 666 Dolar üzerinden satılıyor. TL'ye çevirirsek DOLAR şu anda 9,98 TL. 39,99 USD X 9,99 TL dersek siz sadece 399 TL ödeyeceksiniz. Kampanyayı kaçırırsanız ödeyeceğiniz tutar : 666 USD X 9,98 TL : 6,647 TL olacak.

 

Bu durumda kazancınız 6,248 TL olacak.

 

Bu fırsatı kaçırmayın deriz.

 

Disconnect VPN Premium lifetime subscription [5 Devices] [for PC & Mac]

 

PROGRAM İÇİN ÜYELİK VE DOWNLOAD LİNKİ : https://sharewareonsale.com/s/disconnect-vpn-premium-lifetime-subscription-5-devices-94-discount

 

Bu programı edinirseniz şu anda erişime kapalı olan www.ozelburoistihbarat.com, ve www.mit.ist sitelerimize de 1 tıklama ile zorluk yaşamadan erişebileceksiniz.

 

Bilginize sunar, keyifli paylaşımlar dileriz.

 

ÖZEL BÜRO GRUBU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU