16 Kasım 2021 Salı

DUYURU : ERİŞİME KAPALI ÖZEL BÜRO GRUBU SİTELERİNE ÜCRET ÖDEMEDEN ÜCRETSİZ VPN ÜZERİNDEN NASIL GİRERSİNİZ ???? /// İŞTE TARİF !!!!!

Değerli Yurtseverler,

 

04 Kasım 2021 tarihinde yayınladığımız bir YOLSUZLUK videosu üzerine iktidar partisi video içeriğinin yasadışı olduğunu Mahkemeye ibraz etti. Bunun üzerine 05 Kasım 2021 tarihinde www.ozelburoistihbarat.com ve www.mit.ist sitelerimiz yurtiçinden erişime kapatıldı. Biz Avukatlarımız aracılığı ile bu adaletsizliği sona erdirmek için ilgili mahkemeye itiraz başvurusunda bulunduk. Çünkü modern ülkelerde bu tür bir içeriğin yasadışı bulunması halinde sadece ilgili içeriğin linkine erişim yasağı getiriliyor. Sitenin tamamına yasak getirilmiyor. Bize göre adaletsiz olan tarafı budur. Yoksa biz içeriğin üzerinde bir tartışmaya girmiyoruz. Belki de iktidar partisi Avukatları bu içeriği yasadışı ve sakıncalı bulmuş olabilir. Buna bir itirazımız yok. Ama bir içeriği engellemek bir şey, sitenin tamamını engellemek başka bir şey. Bu şuna benziyor. Bahçenizdeki elma ağacına hastalık bulaştı ve bazı elmalar çürük çıktı. Siz bu durumda ağacı mı toptan kesersiniz yoksa hastalıklı dalları mı budarsınız. Bizimki de aynen bu hesap. İlgili linkleri kapatacaklarına siteyi komple kapattılar. E bizde şimdi soruyoruz. Hani bu ülkedeki “DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ AK PARTİ’nin TEMİNATI ALTINDAYDI” ???

 

Yoksa bu laf sadece bir siyasi slogan mı ? Bunu yaşayarak göreceğiz. İtirazlarımızı yaptık. Eğer Mahkeme yanlışından vaz geçer ve siteleri açarsa amenna, yoksa İNSAN HAKLARI MAHKMESİ’ne kadar gider bu iş. Her kim ki hükümeti eleştiriyor, ya sitesi kapanıyor ya kendi içeri giriyor. Hükümeti yalarsanız, överseniz sıkıntı yok. İstediğiniz kadar saçmalamakta özgürsünüz. Size karışan olmaz. Ama gözünün üstünde kaşın var diyen yandı. Hemen susturulmaya çalışılıyor. Bizim ÖZEL BÜRO GRUBU olarak herhangi bir siyasi partiye bir yakınlığımız olmadığı gibi düşmanlığımızda bulunmuyor. Geçmişte AK PARTİ’nin doğru bulduğumuz çokça icraatini de bu sitelerden yayınladık. İnanmaya sitelere girip kontrol edebilir.

 

Bizim derdimiz VATAN. Bu ülkenin sorunları ilgilendiriyor bizi. Siyasi partilerin icraatleri vatana faydalı ise ne âlâ, zararı varsa bunu işimiz görevi araştırır, yazarız. Gerisi laf-u güzaf.

 

Neyse …

 

Gelelim biz asıl meseleye …

 

Değerli Yurtseverler,

 

Bazı üyelerimiz sordular, dediler ki siteleriniz yurtiçinden erişme kapalı. Bu sitelere ancak lisanslı ve ücretli VPN programı veya ekonomik durumunuz müsait değilse ücretsiz (hızı ücretli VPN’ye göre biraz düşüktür) bir VPN programı ile girebiliyoruz.

 

Sizin önereceğiniz kullanımı basit bir yöntem var mı ? diye soruyor değerli üyelerimiz.

 

Evet var. Gerçi hızı biraz düşük olabilir ama kesin sonuç alırsınız.

 

Yapılacak işlem basit. Şimdi adım adım ve resimli tarif ediyoruz.

 

 

  1. İlk adım olarak www.opera.com sitesine girip OPERA tarayıcısını bilgisayarınıza indirin.
  2. İkinci adım olarak tarayıcıyı bilgisayarınıza kurun.
  3. Üçüncü adım olarak allta bulunan en sağdaki KOLAY KURULUM menüsüne tıklayın.

 

  1. Dördüncü olarak aşağıda bulunan VPN menüsünü AYARLARDA ETKİNLEŞTİRİN.

 

 

  1. Son olarak aşağıdaki gibi “VPN’bağlı” yazısını gördüğünüzde www.ozelburoistihbarat.com veya www.mit.ist sitelerimizin domain adresini yazarsanız sorun olmadan siteleri görüntüleyebilirsiniz.

 

 

 

Uygulamakta sorun yaşarsanız yada sorunuz olursa whatsapp hattımızdan bizi arayın, detaylı olarak tarif edelim.

 

Keyifli paylaşımlar dileriz.

 

ÖZEL BÜRO GRUBU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU