3 Ekim 2017 Salı

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : TC4Shell, tüm arşiv formatlarını doğrudan Dosya Gezgini'nde açmanızı sağlar

TC4Shell, tüm arşiv formatlarını doğrudan Dosya Gezgini’nde açmanızı sağlar

Dosyaları açmaya geldiğinde, çoğu zaman bir arşive kilitlenirler. Genellikle bu arşiv ZIP’tır, ancak ZIP dışında bir format olduğunda örnekler vardır ve şu andan itibaren Windows 10 desteği ZIP standardının ötesine geçmez;

Bu dosyalara erişebilmek için kullanıcının herhangi bir format türünü açacak şekilde tasarlanmış özel bir yazılıma ihtiyacı olacaktır. Web üzerinde bulunan bu ücretsiz dosya sıkıştırma yazılımlarından epeyce var . En çok bilinen 7-Zip ..

TC4Shell dosya arşiv yazılımı

Şahsen, 7-Zip, her türlü arşivden dosyaları ayıklamak için kullandığım bir yazılım ve açık doğasıyla yapacağınız çok şey var. Bununla birlikte, yakın zamanda TC4Shell olarak bilinen iyi bir alternatif buldum ve ne diyebilirim, gerçekten iyi çalışıyor. Bu yazılım 7Z, Zip, Rar, Cab, Sqx, Tar, Gzip, Bzip2, ISO, WIM ve diğer birçok dosya formatıyla çalışır ve doğrudan Windows Dosya Gezgini’nde tüm arşiv formatlarını açmanızı sağlar.

TC4Shell nasıl kullanılır

TC4Shell için indirme boyutu 8 megabayt’a yakındır, bu nedenle herkese hızlı bir şekilde indirip yüklemelisiniz. Yükleme işleminden sonra program, kullanıcıdan işleri ilerletmeyi kolaylaştırmak için dosyaları ilişkilendirmesini isteyecektir. Kullanıcılar, tüm dosyaları TC4Shell ile ya da sadece tercih ettikleri dosyaları ilişkilendirmeyi seçebilir.

Şimdi, bir arşiv oluşturmak isteyen millet, basitçe Windows Gezgini’ni açıp, istediğiniz klasörü seçip sağ tıklayın. “Paketle gönder” ve “E-postayla paketle” olmak üzere iki seçenek görmelisiniz . “Pakete yükle” seçeneğini seçmek, bir 7Z veya bir ZIP arşivi oluşturma seçeneği sunar. Bununla birlikte, “Dosya türü özelleştirme” seçeneğini seçtiğinizde, diğer seçeneklerle birlikte bir arşiv oluşturma şansınız olur.

Dosyaları bir arşivden ayıklamak için, istediğiniz klasörü sağ tıklatın ve sonra “Extract to” öğesini seçin. Çalıştırılması oldukça kolaydır. Kullanıcıların ayarlarla uğraştığı bir dizi özellik bekliyorsanız, TC4Shellbu rotaya girmiyor.

Dışında Dosya türü dernek ve Şifre Yöneticisi bölümünde, temelde bakmak için başka bir kullanıcı arayüzü var.

TC4Shell Parola Yöneticisi

Karmaşık özelliklerle dolup taşılmaması gereken iyi bir şifre yöneticisi arıyorsanız, TC4Shell’in sunduğu şey kullanışlı olabilir. Yöneticiyi başlattıktan sonra , bir diğer adla birlikte parolalarınızı eklemek için Ekle’yi tıklayın .

Genel olarak, TC4Shell basitçe bir çok format destekleyen basit bir arşivcisidir. Güçlü bir araç haline getirmek isterseniz, Total Commander eklentilerini destekler. Eklentileri indirmeniz ve TC4Shell’in eklenti klasörüne eklemeniz ve buradan devam etmeniz yeterlidir.

TC4Shell’i doğrudan resmi web sitesinden indirin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, TC4Shell]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU