1 Ekim 2017 Pazar

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : iPhone Verilerini tamamiyle nasıl silinir ???

iPhone Verilerini tamamiyle nasıl silinir ???

iPhone, kullanmak için harika cihazlardır. Gerçek bir kullanıcı her zaman fotoğraf, müzik, video, kamera kayıtları, e-postalar, mesajlar ve daha pek çok kişisel verileri depoluyor. Apple, her yıl yeni aygıtlar başlatarak güncel kalır. Yakın zamanda iPhone 8 ve iPhone X tanıttı. Pek çok iPhone severler piyasaya yeni bir iPhone piyasaya çıktığında iPhone’larını yükseltti.

Eski iPhone’unuzu satmayı planlıyormusun? Verileri silmeden satmak iyi değil. iPhone’u satmadan önce cihazdaki izlerin her bir bitini kaldırmak için bu adımları uygulayın.

iPhone’unuzun Yedeğini Oluşturma

iPhone’unuzu bilgisayarınıza asla bağlamadıysanız, şimdi cihazınızı eşitleme zamanı geldi. Başlamak için iTunes’un yüklü olduğu bir bilgisayara ihtiyacınız var. Şimdi kabloyu veya iTunes Wi-Fi eşitlemeyi kullanarak cihazı bilgisayara bağlayın.

iTunes’a başarılı bir bağlantı yaptıktan sonra, ekranda bir yedekleme seçeneği olacaktır. Yedeklemeler altında, otomatik olarak iCloud’a veya Bu bilgisayara yedekleme gibi yedekleme seçeneklerine sahip olursunuz. Ayrıca iTunes’u kullanarak elle iPhone’unuzu yedekleyebilirsiniz.

iPhone’unuzda hassas veriler varsa, iTunes tarafından sunulan yedek dosyayı şifreleyebilirsiniz.

iPhone Verilerini Nasıl Tamamıyla Silinir

Cihazın başarıyla yedeklenmesinden sonra verilerinizi ve ayarlarınızı iPhone’dan tamamen kaldırma zamanı geldi. Bu işlem, tüm verilerinizin silinmesini gerektirir; silindikten sonra veriyi alamazsınız.

§  Aygıt ana ekranından “Ayarlar” simgesini açın.

§  Şimdi “Genel” ayarlarına gidin.

§  Burada, “Sıfırla” seçeneğini belirtin.

§  Tüm İçeriği ve Ayarları Sil” seçeneğine dokunun.

Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra, iPhone silmeyi başlatacaktır. Verilerin boyutuna bağlı olarak, birkaç dakika veya saat sürebilir. Başarılı bir silme işleminden sonra, iPhone yeni bir hoş geldiniz ekranıyla başlar.

Bununla birlikte, verilerin tamamen silinip silinmediğini her zaman tavsiye etmekteyiz. Bazı uygulamalar, hizmetin başlatılması için cihazın donanım kimliği kullanır, tamamı silindikten sonra bile sıfırlandıktan sonra hesabınıza bağlanma şansı vardır. iPhone’u karşılık gelen uygulama web sitesinden manuel olarak ayırmanız önerilir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, iPhone, Veri]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU