17 Haziran 2017 Cumartesi

PC & WEB ÇÖZÜMLERİ : Windows 10’da Görev Yöneticisi nasıl açılır ???

Windows 10'da Görev Yöneticisi nasıl açılır ???

Windows'u her kullandığınızda belirli işlemler başlatılır. Bu işlemler Windows işletim sistemi için gereklidir. Günün geri kalanında, XP gibi Windows sürümleri yeni olduğunda, Görev Yöneticisi'ni nasıl açacağınızı bilmek güzeldi. Windows 8 ve Windows 10 ile günümüzde Görev Yöneticisi daha zengin özelliklere sahip ve giriş ve kullanım için daha yaygın bir yer haline gelmiştir.

Windows 10'da, Görev Yöneticisi IP adresinizi gösterir, başlangıç ​​programlarını, başlattıktan sonra çalıştırdığınız diğer programları ve ideal kullanım grafiklerini yönetir ve böylelikle ne olduğunu tam olarak görebilirsiniz. Artı, Windows 10 build 16215'den itibaren, Evrensel Windows Platformu artık her zamanki gibi tek bir oturum çapında Runtime Broker'ı paylaşmak yerine uygulama başına instanced Runtime Broker süreçlerini kullanıyor..

Görev çubuğundan görev yöneticisi nasıl açılır?

Kullanıcıların Görev Yöneticisi'ni açmasının en yaygın yolu, ekranın altındaki görev çubuğunu sağ tıklatmaktır. Görev çubuğunu tıklayıp bilgisayar ekranında sürüklemek mümkündür; bu nedenle, hangi bilgisayarı kullandığınıza bağlı olarak ekranın alt kısmında göremeyebilirsiniz. Varsayılan ayar (Windows 10'u ilk kullanmaya başladığınızda sahip olduğunuz ayar) en altta gösterilir.

Win + X Hızlı bağlantılar Menüsünden Görev yöneticisi nasıl açılır?

Hızlı Bağlantılar menüsünü açmak için klavyenizdeki Windows logosu + X tuşlarına basın; buradan Görev Yöneticisi'ni açma seçeneği görürsünüz. PowerShell'in yerini alan Komut İstemi'ni aksine, Görev Yöneticisi seçeneği her zaman Windows 10'un tüm sürümlerinde bulunur.

Görev yöneticisini arama kutusundan nasıl açılır?

Görev çubuğundaki arama kutusu, kullanıcıların Görev Yöneticisini bir masaüstü uygulaması haline getirmelerine de olanak tanır. Arama alanına "Görev Yöneticisi" yazıp, ardından En iyi eşleşme bölümünden "Görev Yöneticisi" uygulamasına tıklayın veya üzerine dokunun.

Windows 10'daki yeni Görev Yöneticisi, önceki sürümlerin sunduğundan daha iyi bir araçtır. Artık çok daha iyi özelliklere sahipsiniz ve genel yararlılık önemli ölçüde arttı.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PC & WEB ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Görev Yöneticisi]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU