15 Şubat 2017 Çarşamba

İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ : Skype için 5 Ücretsiz Ses Değiştirici Uygulama

Skype, arama için çok şaşırtıcı bir uygulamadır. Size birçok merak uyandıran özellik sunuyor. Ana özellikleri sesli arama, görüntülü görüşme, kısa mesajlar ve çok daha fazlası. Ayrıca, farklı duygular bir metin mesajı olarak da gönderebilirsiniz. Skype ayrıca ekran paylaşımı seçeneğini de getiriyor. Kartvizitinizden herhangi birinin numarasını aramak için yeteneği vardır ve evet, herhangi bir dosyayı bir ek olarak kartvizitinize de paylaşabilirsiniz. Artık Skype üzerinden grup çağrıları yapabilirsiniz. Tüm Skype kullanıcıları için özellikleri şaşırtıcı ve harika.

Şimdi Skype için sesinizi özelleştirmenize yardımcı olan bazı araçlar var. Aşağıda, Skype ses değişimi için seçilen en iyi araçlar bulunmaktadır.

01 – Skype Voice Changer | Window

Bu, belirli bir efektte kendi sesini değiştirebilen ve sesinizi çağırdığınız kişiye gönderilmeyecek çok güzel bir araçtır. Arkadaşınız / kişiniz, bu ilginç Ses Değiştirme aracından kaynaklanan yeni değişiklikler sesini duyacaktır. Şimdi bir robot, herhangi bir hayvan ya da istediğiniz diğer ses gibi istediğiniz herhangi bir ses konuşabilirsiniz. Bu artık eğlenceli bir zamandı. Öncelikle, aramadan önce seçeceğiniz sesi duyabilirsiniz, o zaman konuşma yapmayı isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz. Aynı zamanda tüm konuşmalarınızı kaydeder.

02 – Voice Candy | Mac

Voice Candy özellikle Mac kullanıcıları içindir. Voice Candy, ürünlerini "Sesli Yazılım Fotoğraf Kabinleri" olarak etiketliyor Sesinizdeki değişiklikleri Photo Booth ile yapmak eğlencelidir.Ancak sadece 8 çeşit ses değişimi var.Bu biraz da dezavantajdır.Bu nedenle bazıları Onun için gitmek ama onun 8 seçenekleri iyi ve heyecan verici kullanımda.

03 – Voxal Voice Changer | Windows 

Sesinizi düzenleyebilir ve değiştirebilir ve mikrofonu gerektiren herhangi bir uygulamaya (oyun, arama veya diğerleri) paylaşabilirsiniz. Bu araçla, oğlandan devye, kızdan vampireye veya istediğiniz herneyse her şey olabilirsin. Bu aynı zamanda bir eğlence kaynağıdır. Etkileri varolan dosyalara da uygulayabilir veya gerçek zamanlı ses üzerine uygulanabilir.

04 – AthTek Voice Changer | Windows

AthTek Ses Değiştirici sizin için önemli olan sesinizi değiştirebilecek ilginç bir araçtır. Ve sesinizi herhangi bir biçimde dönüştürün. Bu araç, pek çok özellik ve heyecan verici işlevsellik içerdiği için kimseye kaçırılmamalıdır. Bir çocuğun sesini bir kıza dönüştürebilir ve duymak için komik olan ses duygularını gönderebilir. Skype için binlerce kullanıcı bu ses değiştiricisini indirdi.

05 – Clownfish | Windows 

Bu da ses değiştirici için eğlenceli bir araçtır. Çevrimiçi çevirmeni, mesajlarınızı kendi dilimizde ve sizin herhangi bir kişiye gönderdiğinizde yorumlar; Bu mesajlar kendi dillerinde yorumlanacaktır. 50'yi aşkın dilde çevirmenlere sahiptir ve Google, Bing ve Babylon gibi arama motorlarını desteklemektedir. Aynı zamanda konuşmalarınızı kaydeder ve eğlenceli dolgulu sesler de dahil edilir, böylece daha fazla eğlenmek için sesinizi herhangi bir kişiye gönderebilirsiniz.

Dolayısıyla, bunların hepsi Skype için sesinizi değiştirmenize yardımcı olabilecek farklı ücretsiz araçlardır. Bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz. Hepsinin güvenilir ve kullanımı kolaydır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ, Skype, Ücretsiz, Ses Değiştirici, Uygulama]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU