15 Şubat 2017 Çarşamba

BİLİŞİM YAZILARI : Office 2016 ve Office 365 Farklılıkları

Microsoft Office, birden fazla platformda bulunan tanınmış bir yazılımdır. Uygulamalar paketi Word, Excel , PowerPoint ve daha fazlasını içerir . Ancak birkaç yıl önce Microsoft, Office 365 olarak adlandırılan bir abonelik tabanlı Office'i duyurdu. Peki, Office 2016 ve Office 365 arasındaki farklar neler ? Bu yazıda, Office 2016'yı Office 365'le karşılaştıracağız.

Office 2016, bir defaya mahsus satın alma modeli olup, paketlenen uygulamalar için seçtiğiniz paketin türüne göre tek bir ödeme yapmanız ve herhangi bir ek lisans ödemeksizin istediğiniz süre boyunca ödeme yapabilmeniz anlamına gelir. Bir kerelik satın alımlar her iki bilgisayarda (Office Ev & Öğrenci 2016 gibi) ve Mac'lerde (Mac için Office Ev & Öğrenci 2016 gibi) kullanılabili

Ancak bir kerelik satın alımın getirdiği olumsuzluk, mevcut yükseltme seçeneğinin bulunmamasıdır. Bu, Office'in daha yeni sürümü piyasaya çıktığında, en yeni sürümü tam ücretle ödemek istiyorsanız, onu tekrar satın almanız gerekir demektir.

Öte yandan Office, 365 aboneliğe dayalı bir modeldir. Office 365, şu anda Office 2016 olan Office'in en yeni sürümünü içerir. Word, PowerPoint ve Excel gibi uygulamaların yanı sıra ek çevrimiçi depolama alanı, ek bir maliyet olmadan teknoloji desteği ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

Aboneliği aylık olarak bir yıllık plan için ödemeyi seçebilirsiniz. Office 365 Home'a ​​gidiyorsanız, planı ailenin 4 üyesiyle paylaşabilirsiniz. Office 365 ile, uygulamaların yayımlandıklarında en son sürümünü edineceksiniz, böylece en son özelliklerle güncelleneceksiniz.

Office 2016 ve Office 365 Farklılıkları

Office 2016

Office 2016

Office 365

Office 365

Maliyet

Tek seferlik bir kez ödeme yapın

Aylık bir ücret ödeyin veya bir tam yıl ödeme yaparak kaydedin

Ofis uygulamaları

Evet

Excel, Word ve PowerPoint gibi Office 2016 uygulamalarını edinin. Yeni özellikler çıktığında uygulamalarınız güncellenmez.

Evet

Excel, Word, PowerPoint ve Outlook gibi Office uygulamalarının en son sürümünü edinin. Şu anda Office 2016 bu, ancak sürümünüz yeni özellik güncellemeleri almaya devam edecek. PC kullanıcıları Access ve Publisher'ı da alıyor.

Özellik güncellemeleri

Hayır

Güvenlik güncelleştirmeleri dahildir, ancak Office 2016'ya eklenen yeni özelliklere sahip olmazsınız. Büyük sürümler için yükseltmeler dahil değildir.

Evet

Office sürümünüz her zaman gelişecektir. Microsoft'un en yeni özelliklerini ve güncellemelerini alın. Gelecekteki sürümlere büyük yükseltmeler dahildir.

Office'i birden fazla bilgisayara yükle (Mac veya PC)

Hayır

Bir kerelik satın alımlar tek bir işletim sistemi için tasarlandığından, Office kopyası ya bir Mac ya da bir PC için iyidir.

Evet

Office 365 Home ile, en çok 5 bilgisayara Office masaüstü uygulamalarını yükleyebilirsiniz; bunlar, Mac'lerin ve bilgisayarların birleşimi olabilir. Bu kurulumların hepsine ihtiyacınız yoksa, bunları ev üyelerinizle paylaşın.

Office'i kurun ve tabletler ve telefonlarda gelişmiş özellikler edinin

Hayır

Temel düzenleme özelliklerini yalnızca tabletinizde veya telefonunuzda alın.

Evet

Cihazınızdaki Office uygulamalarında oturum açtığınızda fazladan özellikler edinin. Office 365 Home ile bu ekstra özellikleri en fazla 5 tablet ve 5 akıllı telefonda bulacaksınız.

Ekstra çevrimiçi depolama alanı

Hayır

Dahil değil.

Evet

Dosyalarınızı bulutta güvenli bir şekilde saklayın ve onlardan herhangi bir yerden erişin. Kullanıcı başına en fazla 5 kullanıcı için 1 TB'lık OneDrive bulut depolama alanı satın alın.

Teknik destek

Hayır

İlk teknik destek yalnızca kurulum için dahildir.

Evet

Aboneliğinizin tamamı boyunca teknik sorunlarla ilgili yardım almak için ek bir ücret ödemeden veya abonelik ve faturalandırma desteği için bize ulaşı

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags BİLİŞİM YAZILARI, Office 2016, Office 365]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU