6 Ocak 2016 Çarşamba

DUYURU : Gündemi ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU'ndan takip edebilirsiniz. /// Onbinlerce araştırma dosyası, video incelemenizi bekliyor !!!

Değerli Üyelerimiz;

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU, internet üzerinde bulunan Türkiye’nin en büyük istihbarat ve güvenlik grubudur.

Bu platformda, Türkiye ve Dünya Gündemine ilişkin mevzuları Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, İnternet Andıcı gibi yerel davaları, Çeşitli lokal ve uluslararası siyasi meseleleri, MİT, MOSSAD, SHIN BETH, CIA, NSA, FBI, BND, DGSE, MSS, MI 5, MI 6, FSB, Muhaberat, SAVAMA, SAVAK gibi gizli servislerin bilgi ve haberlerini, Farklı farklı Komplo Teorilerini, Türk ve Dünya Tarihi ile ilgili önemli makaleleri, Birbirinden eğlenceli ve komik video, resim, karikatür ve fıkra'ları, Teknik Takip, HAARP, Zihin Kontrolü, Reenkarnasyon, UFO'lar gibi gizem dolu ama merak edilen konuları, PKK, IŞİD (DAEŞ), DHKP-C, TİKKO, MLKP, İBDA-C, HİZBULLAH, FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ (FETÖ), EL KAİDE, EL NUSRA, BOKO HARAM gibi terör örgütleri ile ilgili güncel bilgileri ve bu konuda grubumuzun yaptığı çalışmaları ve kampanyaları, Yeni Dünya Düzeni (NWO), İLLUMİNATİ, KÜRESEL ÇETELER, KÜRESEL DERİN DEVLET, GLADYO, TAVISTOCK ENSTİTÜSÜ, BİLDERBERG, CFR, SCULL AND BONES (KURU KAFALAR) ÖRGÜTÜ gibi komplo teorisi tarzındaki önemli araştırma yazılarını, Çeşitli konularda ANKET'leri, Milli meselelere ilişkin Kampanyaları paylaşıyoruz. Paylaştığımız konuların tam listesini aşağıdaki linkten indirip inceleyebilirsiniz.

ÖZEL BÜRO GRUBU, başta PKK olmak üzere tüm terör örgütleri, Sözde Ermeni Soykırımı, Yolsuzluk ve Usülsüzlükler, Kara Para Araştırmaları, Kıbrıs Sorunu, Kürt Sorunu gibi konularfda aktif çalışan ve bu kapsamda resmi güvenlik kurumlarına hizmet eden bir güvenlik platformudur.

Web sitemizde ihbar hattımız mevcuttur, şahit olduğunuz yada duyumunuz olan tüm suç konularında ihbarda bulunabilirsiniz. İhbarlarınız hemen işleme sokulacak ve ilgili kurumlar nezdinde takibi yapılacaktır.

Bize her konuda ihbar gönderebilirsiniz.

 

·        Terör Örgütleri hakkında,

·        Çocuk Pornografisi hakkında,

·        Uyuşturucu kullanımı ve ticareti hakkında,

·        Organize Suç Örgütleri hakkında,

·        Bilişim Suçları hakkında,

·        Atatürk’e yönelik nefret suçları hakkında,

·        Ya da bizzat gördüğünüz, şahit olduğunuz suç konusunda bize her zaman bilgi verebilirsiniz.

 

İstediğiniz takdirde kimliğiniz resmi kurumlar nezdinde gizli tutulacaktır.

Değerli Üyelerimiz;

Kurulduğumuz tarihten bugüne kadar üyelerimizle on binlerce farklı paylaşım yaparak, sansürlenmemiş en doğru ve kapsamlı bilgiyi sizlere aktarmaya gayret ettik. Tabi doğal olarak vazgeçmeyeceğimiz Kemalist çizgimizden ödün vermediğimizden dolayı zaman zaman AB-D güdümlü AKP, ABD güdümlü Fetullahçılar, HDP ve bilumum yandaş odaklar tarafından protesto edildik, çoğu zaman da şikayet edildik. Hatta bu şikayetler o kadar ileri gitti ki 2 adet bloğumuz, 1 adet facebook hesabımız ve 1 adet twitter hesabımız ABD ve Alman istihbaratı yönlendirmeli yerli resmi işbirlikçiler tarafından kapatıldı.

 

Atatürk’e hakaret eden twitter ve facebook hesaplarını takibe alıp sorumlularını savcılığa verdiğimiz de ve bunlar hakkında resmi kovuşturma işlemi başlatılınca bazı kesimler rahatsızlık duydu ve yine grubumuzu saçma sapan tehditlerle yıldırmaya çalıştılar, ama hiçbir zaman NE AKP DERİN DEVLETİ’NE - NE AB-D GÜDÜMLÜ RESMİ İŞBİRLİKÇİLERİNE - NE DE PKK itlerine boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz.

 

Bundan sonra da sizleri KEMALİST ÇİZGİMİZDEN taviz vermeden sansürsüz net bilgilerle aydınlatmaya devam edeceğiz.

 

Hiçbir şeyden korkumuz olmadığını sanıyoruz şu ana kadar ki yayın politikamızdan ve paylaşımlarımızdan anlamışsınızdır. Sırası gelmişken size küçük bir sır verelim ister misiniz ?

 

Meşhur Ergenekon Operasyonu’nun başlamasının bildiğiniz gibi bir çok sebebi var, bunları tek tek saymayacağız. İsteyenler bu konudaki haberleri, sanıkların yaptığı savunmaları, köşe yazarlarının yorumlarını GOOGLE babaya sorarak öğrenebilir ve bir analiz yapabilir. Her sanığın tutuklanma sebebi özünde aynı. Nedir o ? ABD DERİN DEVLETİ’nin ve onun taşeronu ve tetikçisi FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ’nün ayağına dolanması. Yani bu iki grubun hoşuna gitmeyen çalışmalar içinde olması ki bunlar kim diye soracak olursanız hepsi kamuoyunca bilinen isimler.

 

Gazeteciler, akademisyenler, askerler, polisler, - hatta MİT’çiler bile bulunuyor – eski milletvekilleri, eski belediye başkanları, bir miktar mafya reisi Sedat Peker gibi birbirlerini tanımayan ancak ortak bir amaca hizmet eden ve bunu birbirlerinden bağımsız olarak yapan yurtsever kişiler. Yurdun her yerinden bu iki grubun hedefinde olan yurtseverler toplandı ve aynı torbaya bir tombala gibi atıldı. Elbette ÖZEL BÜRO GRUBU’da bilinçli olarak seçilen bir hedefti. Özellikle 2001-2008 (Ergenekon Operasyonun 2. Dalgasının başladığı tarih) tarihleri arasında grup olarak PKK TERÖR ÖRGÜTÜ’nün tüm dünyada pasifize edilmesi için yaptığımız uluslararası çağrılar - ki bu çağrılar gerek Avrupa gerekse Amerikan İstihbarat Servislerine, diğer Güvenlik Kurumlarına, Askeri makamlara ve Siyasi Parti Yetkililerine yapılmıştır – bu kurumlar nezdinde panik yaratmıştır. Bu paniğin sebebi ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU’nun Türk Derin Devleti adına yurt dışında PKK’ya silahlı operasyon yapılacağının düşünülmesiydi. Elbette PKK’nın hamisi durumunda olan ABD DERİN DEVLETİ’nin bunu kabul etmesi düşünülemezdi. Ve düğmeye basıldı. Türk Derin Devleti hedefe konuldu ve Ergenekon Operasyonu için start verildi. Gerisi mâlum hikaye. Ancak Amerikalıların bilmediği bir şey vardı o da TÜRK DERİN DEVLETİ zannedilen ÖZEL BÜRO GRUBU’nun hiç bir çalışması gizli değildi. Tüm faaliyetler demokratik ve hukuk prensipleri içinde aleni olarak yapıldı.

 

Biz üyelerimiz ile kamuya açık bir platform üzerinden paylaşım yaptık, ülkemizin önemli soruları için beyin fırtınası yaparak çözüm aradık. Uluslararası çağrılarımızı ve mesajları da kimliğimizi gizlemeden gerçek adımızla, adresimizle yaptık. Casusçuluk oynamadık.

 

İşte böyle değerli üyeler. 250 kişinin tutuklandığı, Türkiye’nin gündemine oturan meşhur Ergenekon Davasında ÖZEL BÜRO GRUBU’nun da bulunmasının sebebi budur. Ama biz Tatlısu milliyetçisi olmadığımız için faaliyetlerimize hiç ara vermedik. Bugün de korkmadan üzerimize düşen vatansever sorumluluğu yerine getiriyoruz.

 

Grubumuz halen Sözde Ermeni Soykırımı konusunda tüm dünya çapında bilgilendirme projesini yürütmeye devam ediyor. Dileyenler bu proje hakkında buradan (tıklayın) detaylı bilgi alabilirler. Bu kapsamda yapılan çalışmaların büyük bir kısmını kendi imkanlarıyla karşılıyor. Bir kısmı ise grup yöneticilerinin vefakarca verdikleri destekten sağlanıyor.

 

Eğer ARŞİV DVD’lerimizi ileride satın alacak üyelerimiz olursa şunu bilsinler ki, buradan gelen cüzi miktarda para SÖZDE SOYKIRIM konusunda yurt dışına yapılan e-posta bilgilendirme çalışması için harcanmaktadır. Bu çalışmayı yürütmek için yurt dışında bir server kiralanmış ve 2011, 2012, 2013 ve 2014 yılında yüz binlerce e-posta ve fax bu server üzerinden gönderilmiştir. Buradan ve buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Değerli Üyelerimiz;

Bildiğiniz gibi kendi gruplarımızda ve diğer mail gruplarında bilimsel araştırmalara, tarihi gerçeklere yer veren yazılar ve makaleler yayınlamakta ve üyelerimizle bu araştırmaları paylaşmaktayız.

 

İstiyoruz ki üyelerimiz, fikirlerini açıkça sunan aktif katılımcılarımız ve ulusal bilincin daima aktif tutulmasına hizmet eden değerli arkadaşlarımız da gruplarımızda aktif olarak görev alsın ve ilettikleri fikirlerini bizimle de paylaşsın.

 

Biz, Kemalist görüşe sahip, ülkemizin ve dünyanın ortak sorunlarına çözüm adına katkıda bulunmaya çalışan, laik ve demokratik düzene yönelik her türlü ittifakı deşifre etmek amacıyla, teşekkül eden gruplar ve kullanılan teknolojiler hakkında web ve diğer ortamlarda araştırma yapan ve bu konuda yapılacak araştırmalara karınca kararınca temel ufuk düzeyi temin eden, üyeler ve diğer ilgililer ile paylaşan araştırmacılarız.

 

Buradan hareketle sizin de bu misyonu bizlerle birlikte üstlenmenizi, böylece hali hazırdaki araştırmalarımıza fikirlerinizle destek vermenizi beklemek sanırım aynı yöne hamle yapan bizler için fazla bir istek olmayacaktır.

 

Bu anlamda davetimizi kabul ederek bizlere katılırsanız, ülke içi demokrasi çıtamızın artmasında sizin de büyük bir payınız olacaktır.

 

Gruplarımızda iletilerin içeriğine üslup dışında kesinlikle müdahale edilmemektedir. Dolayısıyla kurallara uymak şartıyla görüşlerinizi serbestçe aktarmanız konusunda grup olarak garanti veriyoruz.

Peki, ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU kimdir ? diye soracak olursanız ….

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, kurumlarına, bölünmez bütünlüğe ve laik rejime yönelik her türlü ittifakı deşifre etmek, kontrol etmek amaciyle teşekkül etmiş gruplar hakkında ve kullanılan teknoloji hakkında bilgi vermeyi amaçlayan ve bu teknolojiler hakkında web ve diğer ortamlarda araştırma yapan ve paylaşan bir istihbarat ve güvenlik grubudur.

İlgilendiğimiz, araştırdığımız ve paylaştığımız konular şunlar;

·        Elektronik ve Dijital Güvenlik, Teknik Takip,

·        SIG-NET, SIG-INT, HUMINT, Agent Network, OSINT, IMINT, MASINT,

·        ECHELON & Carnivera & Promis & Dig-Int & KEYSMART,  MicroWave, Enfopol,

·        EDG : Elektro Manyetik Dinleme, Tempest, TETRA, QEEG

·        Uzaktan Zihin Kontrolü, NöroPsikolojik Checkup ve Zihin Haritalama,

·        Targeted Individuals, Electro-Magnetic Surveillance, Telegram, MK ULTRA,

·        Tavistock Enstitüsü, CFR, BİLDERBERG,

·        Uydu haberleşme sistemleri, Project L.U.C.I.D., UKUSA,

·        Nüfuz Casusluğu, Sanayi ve Teknolojik Casusluk,

·        Dijital iletişim, GPS & GPRS sistemleri,

·        Elektro-Manyetik istihbarat ve iletişim sistemleri,

·        Gizli Askeri Teknolojiler, Askeri istihbarat teknolojisi, İnsansız Hava Araçları (İHA),

·        Psikolojik Savaş ve Teknolojisi, Uluslararası Gizli Topluluklar,

·        Derin Devlet ve Terminolojisi, Lokal ve Global Terörizm,

·        Anti-terör kontrol ekipmanları, Psikoloji ve istihbarat alanında kullanımı,

·        Lokal ve Global istihbarat servisleri, Küresel Güvenlik ve Strateji Kurumları, İlluminati,

·        Finansal suçlar ve kontrol mekanizmaları,

·        Temel istihbarat prensipleri ve terminolojisi,

·        Dijital sabotaj ve suikast ekipmanları,

·        Suçla mücadele teknikleri, Kontr-Espiyonaj techizatı,

Bildiğiniz gibi ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU olarak paylaşımlarımız 26 mail grubunda aynı anda yayınlanmaktadır. Şu anda mail grupları üzerinden ulaştığımız abone sayısı 178,381 kişidir.

 

Bu gruplar şunlar;

 

YAHOOGROUPS olarak,

 

NO

GRUP ADI

ÜYE SAYISI

GRUP KONUSU

1

ÖZEL BÜRO

1.770

İSTİHBARAT, GÜVENLİK

2

MC ACTIVIZM

362

MK ULTRA PROJESİ

3

HERŞEY SERBEST

46.599

GÜNCEL, MİZAH, TEKNOLOJİ, SİYASET

4

ISRATÜRK

617

GÜNCEL, SİYASET

5

MIND CONTROL RESEARCH FORUM

831

MK ULTRA PROJESİ

6

ÖZGÜR GÜNDEM

276

GÜNCEL, SİYASET

7

MİLLİYETÇİ TEPKİ

300

GÜNCEL, SİYASET

8

TÜRKELİ POSTASI

1.950

GÜNCEL, SİYASET

9

TÜRK STK

1.707

GÜNCEL, SİYASET

10

YAZARLAR BİRLİĞİ

246

GÜNCEL, SİYASET

11

SİYASET MEYDANI

678

GÜNCEL, SİYASET

 

 

 

 

 

TOPLAM

55.336

 

 

GOOGLEGROUPS olarak,

 

NO

GRUP ADI

ÜYE SAYISI

GRUP KONUSU

1

BEYAZ AY İZMİR

22.334

ENGELLİLER İÇİN KAMPANYALAR

2

CAN DOSTUM

208

GÜNCEL, SİYASET

3

DİP DALGASI

343

GÜNCEL, SİYASET

4

ÖZEL BÜRO

1.934

İSTİHBARAT, GÜVENLİK

5

TÜRK TARİHÇİLER

2.050

TARİH

6

TÜRKİYE İÇİN EL ELE

73.798

GÜNCEL, SİYASET

7

KUVVA-İ MİLLİYE

831

GÜNCEL, SİYASET

8

HABER POSTA

1.769

GÜNCEL, SİYASET

9

ADD ANADOLU HARKETİ

147

GÜNCEL, SİYASET

10

AY YILDIZ

64

GÜNCEL, SİYASET

11

TURAN ÇATLI

1.328

GÜNCEL, SİYASET

12

VATAN VE EMEK

16.511

GÜNCEL, SİYASET

13

DÜŞÜNCE FIRTINASI

10

GÜNCEL, SİYASET

14

TÜRK BASINI

1.500

BASIN YAYIN, MEDYA İLETİŞİMİ

15

IAACEA

218

MK ULTRA PROJESİ

 

 

 

 

 

TOPLAM

123.045

 

 

LİNK : http://www.turkishnews.com

Bunun yanı sıra Türkiye içinde ve tüm dünyada takip edilen TURKISH FORUM portalında da yazılarımız yayınlanmaktadır.

 

Bu portalın kurucuları Amerika’da yaşayan Türklerdir, ama sadece Amerika’dan değil dünyanın her yerinden ve özellikle gurbetçi vatandaşlarımızın üye olduğu bir portal olma özelliğini taşıyor. Sadece yurt dışında değil Türkiye’den de çok sayıda takipçisi var. Bu portal o kadar büyük ki içerisinde 2 gazete ve 1 televizyon kanalı bulunuyor. İşte biz bu portal da her gün 8,000,000 (yazıyla 8 milyon) kişiye ulaşıyoruz.

 

ÖZEL BÜRO GRUBU tüm bu faaliyetlerinin yanı sıra Teknoloji ekibi ile tüm üyelere, Akıllı telefon, PC, Web, Sosyal Medya, Linux İşletim Sistemi gibi bilişim konularında çözümler iletmektedir. Güncel olarak bilişim, network, sosyal medya, bilim dünyası ile ilgili yazıları paylaşmaktadır. Ayrıca www.yasalprogram.com sitesinin katkısıyla çeşitli bilgisayar yazılımlarını hediye olarak üyelerinin hizmetine sunuyoruz. Ayrıca tüm üyelerimiz yazılım arşivimizden yararlanabilir. Teknoloji yazılarını takip etmek isterseniz adresimiz : http://teknolojivearastirma.blogspot.com.tr

Grubumuzu daha yakından tanımak için aşağıdaki linkten ilgili dökümanları indirip inceleyebilirsiniz.

ÖZEL BÜRO GRUBU HAKKINDA DÖKÜMANLAR (İNDİRME LİNKİ) : https://copy.com/UJdBK9BMPcGL97BJ

Mutlu paylaşımlar dileriz,

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category duyuru]

[tags DUYURU, Gündem, ÖZEL BÜRO, İSTİHBARAT GRUBU, takip, araştırma dosyası, video]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU