16 Mart 2015 Pazartesi

WEB ÇÖZÜMLERİ : Google Drive Fotoğraflarınızı Yedeklemeye Başlayacak

Google Plus'ın farklı uygulama parçalarına ayrılmasıyla beraber sunduğu bazı hizmetler de son bulacak. Fotoğrafların isteğe bağlı ya da otomatik depolanması görevini Google Drive üstleniyor.

 

Google Plus Birçok Farklı Ürüne Bölünecek haberimizde, hizmetlerin daha da kişiselleştirilerek parçalara ayrılacağından bahsetmiştik. Bu noktada Google Plus'un bazı görevleri işlevsiz kalacak. Otomatik fotoğraf yedekleme de bu hizmetlerden biri.

 

Google Plus artık işlevsiz kalacağına göre onun yaptığı bazı önemli görevleri paylaştıran Google, fotoğraf yedekleme görevini Google Drive'a verdi. Standart fotoğraf uygulamalarını tanıyacak olan Google Drive tıpkı her hangi bir sosyal medyayla paylaşıyormuşçasına fotoğraflarınızı yedekleyecek.

 

Aslında albüm uygulamalarında Google Drive'a fotoğraf aktarmak mümkün oluyordu. Ancak Google Drive daha entegre bir hale gelerek bir sosyal medya fotoğraf paylaşma ve saklama uygulamasının bütün işlevlerine sahip olmaya hazırlanıyor. Bu uygulama sadece akılı telefonları değil PC ve Mac için de geçerli olacak. Elbette Chromecast desteği de verilecek.

 

Google Plus'un fotoğraf uygulamalarının tüm özelliklerine sahip olacak eklentinin önümüzdeki haftalarda yapılacak bir Google Drive güncellemesiyle hayata geçmesi bekleniyor.

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Google Drive, Fotoğraf, Yedekleme]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU