29 Mart 2015 Pazar

WEB ÇÖZÜMLERİ : Bu Eklentiyle Chrome Çok Daha Hızlı Olacak


Mobil versiyonundan sonra Google şimdi de Chrome için Google Data Server eklentisini yayınladı. Bu eklenti sayesinde Chrome tarayıcısında internet sayfaları arasında gezinirken kullanılan veri miktarı yüzde 50 oranında azalıyor. Yaklaşık iki yıldır hem iOS hem de Android platformundaki Chrome'larda kullanılabilen eklentiyi artık masaüstü kullanıcıları da yükleyebilecek.

İnternette sörf yaparken sayfa yükleme hızının buna bağlı olarak arttığını belirten şirket, bu eklenti sayesinde çok daha güvenli ve hızlı bir internet deneyiminin yaşanacağını belirtti. Ayrıca eklenti aktif olarak kullanıldığı taktirde veri trafiğinden de yarı yarıya tasarruf edilebilecek.

Kullanıcı gözüyle baktığımızda bu özelliğin Google tarafından açıklanmamasını da enteresan karşıladık. 23 Mart 2015 tarihinde yayınlanan bu eklenti, Google tarafından açıklanmadı.

Google Data Saver'ın masaüstü eklentisini şuradaki link üzerinden indirebilirsiniz.d Ayrıca mobil platformunda hala kullanmayan kişiler varsa Ayarlar > Bant Genişliği > Veri Tasarrufu adımlarını takip ederek eklentiyi aktifleştirebilirler.


[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Eklenti, Chrome]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU