5 Haziran 2015 Cuma

PROGRAM TAVSİYESİ : Office Pro v4.8 Patched


Office Pro kolayca MS Word belgeleri (.doc, .docx, .rtf, .txt .xml), MS Excel çalışma kitaplarını (. xls, .xlsx, .csv) ve MS PowerPoint sunumları (.ppt, .pptx) düzenlemenize imkan tanıyan android uygulamasıdır.

Kolay (size Office Pro seç gereken güven veren) Gerekli (kullanıcı dostu), Hızlı ve Smooth (büyük Motor, asgari yükleme süresi), Asgari izinleri kullanmak için.
Kelime Editör, hepsi bir arada, tüm MS Word dosyalarını biçimi (.doc, .docx, .rtf, .txt, .xml) Destekler Ve MS Word dosyalarını şifreli.
Excel Editör, (.xls, .xlsx, .csv) Ve MS Excel şifrelenmiş dosyaları tüm MS Excel dosyaları biçimini destekler. Tüm formülleri destekler, otomatik formülleri hesaplamak kolay ama gelişmiş editör, başka app bulamayacağınız birçok benzersiz özellikleri sunar.
PowerPoint Editör, (.ppt, .pptx) Ve MS PowerPoint dosyalarını şifreli tüm MS PowerPoint dosyaları formatını destekler. Başka app bulamazsınız birçok benzersiz özellikler sunuyor.
Ressam Editor, oluşturmak veya düzenlemek boyama ve resim profesyonelce sağlar.
, bir e-posta veya e-posta içeriğine Bulut sunuculara kolay erişim gibi takmak, doğrudan telefonunuzdan yazdırın her yerden dosyalarınıza erişmek.
Yazı Tipleri paketi dahil
(kendi yazı eklemek, desteklenen özel yazı ekleme), Özel ve benzersiz özellikleri, Dinamik arayüz, Yumuşak klavye ve Bluetooth / harici klavye desteklenmektedir.
Gelişmiş CSV Editor birine birçok CSV dosyalarını birleştirmek, sen yerinde düzenleyin arayın ve düzenleyin (benzersiz özellik), Sıralama herhangi bir sütun aday ya / azalan göre, herhangi bir sütun toplamı, başka bir CSV ekle sağlayan seçeneği değiştirmek için metin rengi, arka plan rengi, vurgulama renk ve hücre boyutu, dosya gibi yükler birçok kayıtları, sayfalar arasında kolay gezinme.
Destek ekibimiz her zaman yardım etmeye istekli ve her zaman burada sizin için.

Naber
Motor geli
şmeler.
İyi güncelleme!

Gereksinimler: 2.3 ve
üstü



http://turbobit.net/mk6wist50zrg.html



Office_Pro_4.8_Patched.rar (15,67 MB) - uploaded.net

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Office Pro]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU