20 Ağustos 2017 Pazar

CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ : WhatsApp, Android cihazınızda videoların ve fotoğrafların indirilmesinin durdurulması

WhatsApp, Android cihazınızda videoların ve fotoğrafların indirilmesinin durdurulması

WhatsApp birçok özellik ve seçenekle birlikte gelen çok popüler bir uygulamadır. Ne yazık ki, birlikte gelebileceğiniz, çoğunuzdan nefret edebileceğiniz bazı seçenekler var. Bugün, bu uygulama aracılığıyla aldığınız Videoların ve Fotoğrafların otomatik olarak indirilmesi hakkında konuşacağız.

WhatsApp uygulaması üzerinden video ve fotoğraf alırsanız, çok fazla mobil verinizi harcayabilirsiniz. Aynı şekilde, çok fazla dahili depolama alanına sahip olmayan bir cihaza sahipseniz, bu çok sinir bozucu olabilir.

Bugün size can sıkıcı bir seçeneği nasıl devre dışı bırakacağımızı açıklayacağız.

Android’de videoları ve fotoğrafları tasarruf etmeden WhatsApp nasıl durdurulur?

Size hatırlatmak isterim, WhatsApp, fotoğrafların ve videoların otomatik indirilmesini önlemek için her zaman bir seçenek var ancak bunu bilen çok az kullanıcı var. u seçeneğe erişmek için WhatsApp uygulamasını açmanız, sağ üst köşedeki ağaç noktalarına hafifçe vurmanız ve Ayarlar / Veri Kullanımı’nı seçmeniz gerekecektir. Ortam indirmesinde, otomatik indirme seçeneğinin etkinleştirilmesini istediğinizde bazı seçenekler göreceksiniz: Wi-Fi bağlandığında, Mobil Veri Kullanırken veya Dolaşımdayken.

Akıllı telefonunuzda yeterli depolama alanı varsa, “Fotoğraflar, Ses, Videolar ve Belgeler” in yalnızca “Bir Kablosuz ağa bağlandığında” etkinleştirilmesine izin vermenizi öneririz. Bununla birlikte, el cihazınızda çok fazla depolama alanı yoksa, şunları yapabilirsiniz: “Wi-Fi bağlıyken“, “Mobil Verileri Kullanırken” ve “Dolaşım Sırasında” seçeneklerindeki tüm seçenekleri devre dışı bırakın.

Bu şekilde, el cihazınıza indirilmek üzere videoya veya fotoğrafa manuel olarak dokunmanız gerekecek.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags CEP TELEFONU ÇÖZÜMLERİ, WhatsApp, Android, cihaz, video, fotoğraf]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU