21 Aralık 2016 Çarşamba

WEB ÇÖZÜMLERİ : 4 Sınırsız Bant Genişliği Ücretsiz VPN Chorem Uzantısı

4 Sınırsız Bant Genişliği Ücretsiz VPN Chorem Uzantısı bu 5 ücretsiz sınırsız VPN Chrome uzantısını, konuma dayalı kısıtlamaları atlamak ve web sitelerine ve diğer engellenen içeriğe bant genişliği sınırlamaları olmadan erişmek için kullanabilirsiniz.

Kullanımı çok kolaydır. Engellenen içeriğe sorunsuz erişmek için dünyanın farklı yerinden internete erişecek şekilde kolayca yapılandırabilirsiniz. Bu ücretsiz sınırsız VPN Chrome uzantılarının hepsinde sinir bozucu reklamlar içermez…

Hola

Hola VPN Chrome uzantısı kullanımı çok kolaydır ve kullanmak için giriş yapmanız veya kaydolmanız gerekmez. Yukarıda verilen bağlantıdan indirerek başlayabilirsiniz. Chrome'a ​​yüklendikten sonra VPN hizmetini otomatik olarak başlatır. Artık ağınızdaki engellenen içeriğe, bölgenizdeki hükümet ya da ağ yöneticisi tarafından erişebilirsiniz. Açık internete göz atmak için ülkeyi / konumu kolayca değiştirebilirsiniz. VPN hizmetinin yerini değiştirmek için Chrome uzantısı simgesini tıklayın ve ardından "Diğer …" düğmesini tıklayın ve ardından listeden bir ülke seçin.

Touch VPN

Yukarıdaki bağlantıdan indirin ve yükleyin. Bundan sonra, sansürden kaçmak ve bant genişliği ve oturumlara herhangi bir sınır koymadan açık internete erişmek için Bağlan butonuna basmanız yeterlidir. Yerini otomatik olarak seçmeyi seçebilir veya İspanya, Fransa, İngiltere, ABD gibi 12 farklı konumdan birini seçebilirsiniz.

MolaVPN

MolaVPN başka bir şeydir ücretsiz sınırsız VPN Chrome uzantısı . Bu sınırsız VPN Chrome eklentisini, pornografi ve uyuşturucu gibi web'deki kötü amaçlı içeriği engellemek için de kullanabilirsiniz. Fransa, İngiltere, ABD, vb. Gibi 7 ayrı lokasyondan bağlanmanıza, coğrafi konuma dayalı kısıtlamaları atlamak ve Spotify, Hulu gibi web servislerinin tadını çıkarmanıza izin verir. Yukarıda verilen bağlantıdan indirin ve yükleyin. Bundan sonra, Chrome uzantısı simgesini tıklayın ve başlamak için e-posta adresinizle kaydolun. Bundan sonra, yukarıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, seçilen yere göre sunuculara bağlanmak için arayüzünden bir yer seçin. Bir yeri seçtikten sonra, kısıtlı web sitelerine erişmek için otomatik olarak proxy ayarlarını ve IP adresinizi değiştirecektir. Bu ücretsiz VPN Chrome uzantısının en iyi yanı, her saat sonra otomatik olarak sonraki konuma geçebilmesidir. Bunun için, arayüzünün altından Auto Switch seçeneğini seçin.

Hoxx VPN Proxy

Hoxx VPN Vekil başka bir şeydir bant genişliği üzerinde herhangi bir sınırlama olmaksızın ücretsiz VPN Chrome uzantısı . Kullanımı tamamen ücretsizdir ve engellenen çevrimiçi hizmetlere erişmek için sınırsız VPN bant genişliği sunar. Bu sınırsız VPN Chrome eklentisine başlamak oldukça hızlıdır, yukarıdaki bağlantıdan indirip Chrome uzantısı arayüzü üzerinden ücretsiz bir hesap oluşturun. Başarıyla kaydolduktan sonra, artık bir ülke / yer seçebilir ve internete göz atabilirsiniz. Şimdi, sınırsız VPN Chrome uzantısı ile sınırsız olarak Spotify, Hulu, Pandora gibi favori hizmetlerinizi akışlandırabilirsiniz. Ücretsiz sunucu sekmesinden herhangi bir ülkeyi seçerek farklı coğrafi konumları kolayca değiştirebilirsiniz. Jeolokasyon tabanlı sansürleri aşmak için 22 farklı ülkedeki ücretsiz sunuculardan seçim yapmanıza olanak tanır.

SetupVPN – Lifetime Free VPN

Bu VPN Chrome uzantısı tamamen ücretsizdir, ancak tamamen sınırsız değildir. Ücretsiz sunucularından günde 1 GB ila 4 GB VPN verilerini (farklı ülkelere göre) sağlar. Listemde bulunan diğer sınırsız VPN uzantıları gibi, aynı zamanda bağlantıyı şifreler ve IP adresinizi ve İnternet'te dolaşma yerinizi değiştirir. Bu ücretsiz VPN Chrome uzantısına başlamak çok kolay, indirip adınız ve e-posta adresinizle kayıt olmanız. Kendinizi kaydettikten sonra, sansür veya coğrafi konum kısıtlamaları olmadan açık internete göz atabilirsiniz. Ücretsiz sunucularından, 25'den fazla farklı ülkeden göz atmayı ve Spotify, Pandora, Netflix gibi hizmetleri kullanmayı seçebilirsiniz. Göz atma konumunu değiştirmek için Chrome uzantısı simgesini tıklayın ve ardından açılır listeden bir ülke seçin.

Bu makalede sizi sınırsız 4 adet ücretsiz VPN Chrome uzantısı ile tanıştırdım. Bu VPN krom uzantılarından herhangi birini kullanarak, Chrome'da coğrafi kısıtlamaları ve sansürlenmiş içerik kısıtlamalarını kolayca atlayabilirsiniz. Dolayısıyla, artık bu Chrome uzantılarından herhangi birini kullanarak sınırsız Spotify, Pandora vb. Akışını gerçekleştirebilirsiniz. Sınırsız bant genişliği erişimi olan ücretsiz bir VPN Chrome uzantısı arıyorsanız size en iyi seçenekleri sağladığımı umarım.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags WEB ÇÖZÜMLERİ, Ücretsiz, VPN, Chorem Uzantısı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU