24 Aralık 2016 Cumartesi

İŞLETİM SİSTEMİ ÇÖZÜMLERİ : WinBubble ile Windows 10' u Özelleştir

Windows 10 en son işletim sistemi olan Microsoft ve önceki sürüme göre değişiklik ve birçok özellik ile birlikte geliyor. Eski sürümleri benzer şekilde, birçok tweaks ve mevcut gizli seçenek vardır , Windows performansını artırmak ve aynı zamanda beğeninize Windows 10 özelleştirme yardımcı olur.

WinBubble ile kayıt defterinde bir değişiklik yapmak zorunda kalmadan Windows 10 özelleştirmek için ücretsiz ve basit bir arayüze sahiptir.

Özellikleri, Windows 10'daki Bakım, Özelleştirme, Güvenlik ve Optimizasyonu kapsar. Bu, sekmeli ve özellikleri gruplandırılmış düzgün bir arayüze sahiptir. Windows 10 için yeni WinBubble, yalnızca Windows 10 sorunlarına odaklanmaktadır. WinBubble, Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açıp elle yapmak zorunda kalmadan Özgün Donanım Üreticileri (OEM) Bilgilerini ve logosunu değiştirmenize yardımcı olacaktır.

Uygulamada bulunan araçlar ve özellikler çok geniştir ve Windows 10'un her bir ayarını sanal olarak özelleştirebilirsiniz. Bağlam menüsünü ayarlama, bir dosyanın veya klasörün sahipliğini alma, kısayolları özelleştirme, ekran koruyucu erişim, Sistem konfigürasyonu, ince ayar araç kutusu ve çok daha fazlası.

WinBubble, Windows 10 için hepsi-bir-birinde ince ayar ve özelleştirme aracıdır ve aksi halde doğrudan Windows 10 ayarlarında kullanılamayan çok sayıda yararlı araç ve gizli seçenek sunar.

WinBubble bu bağlantıdan ücretsiz indirin…

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags İŞLETİM SİSTEMİ ÇÖZÜMLERİ, WinBubble, Windows 10]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU