16 Aralık 2021 Perşembe

DUYURU : ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU, RESMİ ÜYELERİ'ne Zortam Mp3 Media Studio Pro - Lifetime License - PC. programını HEDİYE EDİYOR !!!!

Değerli Yurtseverler,

 

Bildiğiniz gibi ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU bloglarını, sitelerini ve sosyal medyasını takip etmek ÜCRETSİZDİR.

 

1 adet bilgisayarı yada akıllı telefonu ve internet bağlantısı olan her yurtsever grubumuza üye olabilir. Grubu takip edenleri hiçbir şekilde ön teste, sorgu suale tabi tutmuyor, GBT araştırması yapmıyoruz. Grubu takip edenler arzu ederse sade üye sıfatından RESMİ ÜYE durumuna geçebiliyorlar. Onlar için düşük bir bedel ile ÖZEL BÜRO GRUBU ÜYE KİMLİK KARTI çıkarıyoruz.

 

Üye kimlik kartı olanlar kartı aldıkları andan itibaren ÖZEL BÜRO GRUBU’nun RESMİ ÜYESİ oluyorlar ve bunun da bazı avantajları oluyor.

 

İşte bunlardan biri de ÖZEL BÜRO GRUBU’nun zaman zaman üyelere yönelik yaptığı LİSANSLI PROGRAM kampanyaları.

 

Resmi üye olanlar için bazı önemli yazılımları ücretsiz ve lisanslı bir şekilde resmi üyelerimizin kullanımına sunuyoruz.

Şimdi sunduğumuz programın adı Zortam Mp3 Media Studio Pro - Lifetime License – PC.

Toplu olarak mp3 veya ses dosyalarınızın bilgilerini düzenleyebileceğiniz programdır. Örnek olarak şarkı adı, çıkış yılı, türü gibi bilgileri girebilir veya bu bilgileri toplu olarak internet ortamından indirebilirsiniz. Ses dosyalarınızı mp3 cd'si olarak yazabilir, ses cd'lerinizi ripleyebilirsiniz. İnternet bağlantısı aracılığı ile şarkılara ait bilgileri otomatik olarak internet ortamından indirebilirsiniz. Albüm kapağı, şarkı sözü, albüm bilgileri ya da benzeri bilgileri bu şekilde otomatik olarak tanımlayabilirsiniz.

Temel Özellikler
- Otomatik olarak mp3 tagları doldurabilme
- Otomatik olarak mp3 tagları silebilme
- Albüm kapakları bulabilme
- Şarkı sözleri bulabilme
- Dahili mp3 oynatıcı
- Ses cd'lerini bilgisayara kopya edip farklı formatlara dönüştürebilme
- Oynatma listeleri oluşturabilme
- Dahili arama özelliği
- Dosyaları yeniden isimlendirebilme, organize edebilme
- vb. özellikler

Bu program şu anda piyasada 24,95 USD bedel ile yani TL’ye çevirirsek 388 TL bedel ile satışta. HAYATBOYU (LIFETIME) versiyonu. Biz ise LİSANS KODU ile birlikte sizlere hediye ediyoruz. Aşağıdaki bağlantıdan programı indirip kurun ve programın lisans numarasını kullanarak full hale getirin. Hepsi bu kadar.

PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.

Program zipli dosyada internete yüklenmiştir. Programı indirdiğinizde zipli dosyayı harddiskinize kaydedin ve zipli dosyayı açın ve programı kurup lisans dosyasını girin ve güle güle kullanın.

Programı full yapmakta zorlanırsanız çekinmeden arayın, destek verelim. TEL NO : 0539-570-2295

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU