10 Şubat 2017 Cuma

SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ : Twitter Gece Modu özelliği

Bu dersin sonunda, gece modunda Twitter Web'i nasıl etkinleştirebileceğinizi ve kullanabileceğinizi öğreneceksiniz. Android veya iPhone'da Twitter uygulamasını kullanırsanız, gece modunda Twitter'u etkinleştirmek ve kullanmak için yerleşik bir seçenek sunduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Gece modu, Twitter'ı göz yormadan uzun süre kullanmanıza yardımcı olur. Ancak, Twitter Web'e gelince, gece modunu etkinleştirmek için böyle bir seçenek yoktur. Yani PC tarayıcınızı sörf yapmak için kullanıyorsanız, Twitter mobil uygulamasının gece modu özelliğini kullanamazsınız demektir.

Twitter Web -Night Mode

Ancak, gece modunda da Twitter web sitesini kullanabilmenin bir yolunu bulduğumdan artık bu konuda endişelenmenize gerek yok. Twitter Web -Night Mode ücretsiz bir Chrome uzantısıdır. Bu uzantıyla ilgili en iyi şey, uzantıyı Chrome'a ​​yüklediğinizde otomatik olarak uygulandığından, gece modunu etkinleştirmek için herhangi bir ayar yapılandırmanızın gerekmemesidir.

Gece Modunda Twitter Web Nasıl Kullanılır:

Başlamak için "Twitter Web -Night Mode" Chrome uzantısını yüklemek olacak. Bunu yaptığınızda, tarayıcının araç çubuğuna uzantının yüklendiğini ve etkinleştirildiğini gösteren bir uzantı simgesi ekleyecektir.

Bundan sonra, sadece tarayıcınızda Twitter Web açmak ve ardından hesabınızda oturum açın. En kısa sürede içerideyken, aşağıdaki resimde gösterildiği gibi Twitter Web arayüzünün değiştirildiğini ve gece modunun etkinleştirildiğini göreceksiniz.

Şahsen, uzantının yalnızca gece modunu Ana Sayfa özet akışına uygulayacağını düşündüm. Bu yüzden, "Bildirim" sekmesini açtım ve gece modunda da kullanabildim. Uzantının, Twitter Web'in tüm arayüzünü gece moduna geçirdiği anlamına geliyor.

Chrome için "Twitter Web -Night Mode" uzantısı, gece modunda Twitter Web'i kullanımı çok kolaylaştırıyor. Bu uzantıyı kullandıktan sonra, gece modunda heyecan duymadan Twitter Web'i etkinleştirip kullanabildim. Aynı zamanda gece modunda Twitter Web'i kullanmak istiyorsanız, aynı işi yapmak için bu öğreticide açıklanan basit adımları atmanız yeterlidir.

Twitter gece modu eklentisini buradan indirin.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SOSYAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, Twitter]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU