1 Ocak 2015 Perşembe

PROGRAM TAVSİYESİ : Toolwiz Time Machine İnceleme

Toolwiz Time Machine,  veri kaybına karşı PC'nizi korumak ve güvenliği artırmak için güçlü ve kolay kullanımlı (çok noktalı restorasyon) anlık sistem geri alma yazılımıdır.   Kullanıcılar düzenli olarak, anlık sistem geri alma noktaları oluşturabilir, şimdilik 24 anlık sistem geri alma noktasını destekleyen yazılım ile mevcut sistem bozulduğunda önceden aldığınız geri alma noktasına kolayca dönebilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan yazılımın basit ve sade bir arayüzü bulunmaktadır, kurulum sonrasında önce anlık geri dönüş noktası oluşturup daha sonradan hatırlamak için ise kısa bir açıklama ekliyorsunuz.  Virüs bulaşması yada diğer sebepler ile bir problem oluştuğunda kolayca daha önceden almış olduğunuz anlık geri dönüş noktalarından birine kolayca dönebilirsiniz. Toolwiz Time Machine yazılımını format sonrası temiz bir kurulum sonrası kurup anlık geri dönüş noktası almanız ve bu şekilde ilerlemeniz olası kötü durumlarda en başa dönmenizi sağlayacaktır.

Toolwiz Time Machine yazılımına ayrıca Time Freeze butonu eklenmiş bu özellik sayesinde bir tıklama ile gerçek sistemi anında sanal koruma altınaalabilirsiniz,bu butona tıkladığınız andan sonra yapacağınız  işlemler geçersiz olacak ve pc'sinizi açıp kapattığınızda eski haline geri dönecektir, yeni yazılımları test ederken çok faydalı olacaktır. Buradan bu özellik için detaylı bilgi alabilirsiniz.

·         Veri kaybını önlemek ve bilgisayar güvenliğini artırmak için güçlü geri alma programı

·         Tüm sistemi veya disk bölümünü anlık kolay ve hızlı Yedekleme

·         Tüm sistem ve disk bölümünü anında ve kapsamlı kurtarma sağlar

·         Geri yükleme nokta alma işlemini otomatik ola saatlik planlayın

·         win7 (32/64bit) / Win8 (32/64bit) / Vista (32/64bit)

·         3.5 MB

·         Versiyon: : 1.0.1.16

http://www.toolwiz.com/toolwiz-time-machine/

Hemen indirmek için tıklatın

[publicize twitter]

[publicize facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Toolwiz, Time Machine, İnceleme]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU