6 Temmuz 2017 Perşembe

SİSTEM ÇÖZÜMLERİ : Windows 10 Kilit Ekranını Özelleştirmenin Beş Yolu

Windows 10 Kilit Ekranını Özelleştirmenin Beş Yolu

Windows 10’un Kilit Ekranı, önceki sürümlere kıyasla birkaç yeni ve kullanışlı özelliklere sahiptir. Varsayılan olarak seçenekler çok yanı sıra, sizin için en iyi çalışması için ayarları özelleştirecek şekilde ayarlama yöntemleri sunar.

Kilit Ekran Reklamlarını Kapat

Çoğu kişinin kabul edebileceğini düşündüğüm şeylerden biri, kilit ekranınızda reklamların görülmesinin iyi bir şey olmadığıdır. Örneğin, aşağıdaki ekran görüntüsünde şirketin kendi Microsoft Edge tarayıcısını tanıttığını görebilirsiniz . Bunlar , Windows Mağazasından oyunlar ve diğer uygulamalar için Sıklıkla Başlat menüsünde gördüğünüz reklamlara benzemektedir .

Reklamları açmak için ( bunları Microsoft’un önerdiği şekilde) Ayarlar / Kişiselleştirme / Ekran Kilidi’ne gidin. Arka Planınızın Resim veya Slayt Gösterisi olarak ayarlandığından emin olun. Ardından, kilit ekranında olgu, ipucu, hileler ve daha fazlasını almak için bu seçeneği kapatın.

Kilit Ekranı’na Cortana’yı Ekleyin

Dijital yardımcı Cortana’yı çok kullandığınızı fark ederseniz, kilit ekranına eklediğinizde erişim çok daha kolaylaşır. Önce bilgisayarınıza girmenize gerek bile yok. “Hey Cortana” özelliğinin etkinleştirildiğinden emin olmalısınız ve daha sonra a ve ayarlarını atlayıp eklemek için anahtarı çevirin.

Kilit Ekranı’ndaki E-posta Adresinizi Gizle

Windows 10 Yıldönümü Güncellemesinden bu yana Microsoft, e-posta adresinizi hem kilit hem de oturum açma ekranlarında gizlemenizi sağlar. Gizliliğinizin bilincindeyseniz ve dizüstü bilgisayarınızı genel bir konumda kullanıyorsanız, herkesin görebileceği şekilde e-posta adresinizin görüntülenmesini istemeyebilirsiniz. Soğuk şey gizlemek kolaydır. Ayarlar / Hesaplar / Oturum açma seçenekleri / Gizlilik bölümüne gidip oturum açma ekranında Hesap ayrıntılarını göster (örn. E-posta adresi) özelliğini kapatmanız yeterlidir.

Arka Planı Değiştir

Kilit ekranını hazırlamak isterseniz yapabileceğiniz bir şey, farklı bir arka plan görüntüleyecek şekilde ayarlamaktır. Sadece Kişiselleştirme / Kilit ekranı / Ayarlar. Daha sonra Arka Plan altında Resim, Windows spot ışığı veya Slayt gösterisi seçin.

Aile gezileri veya diğer etkinliklerle ilgili resimlerinizin bir koleksiyonunu kullanmak isterseniz Slayt gösterisi serin bir modeldir. OneDrive’dan fotoğraf makinenizin rulosuna dahil olmak gibi gelişmiş ayarlar da vardır.

Bing Daily Images

Bing, dünyanın en popüler arama motoru olmamasına rağmen, ön sayfada her gün harika görüntüler sunuyor. İnanılmaz Kilit Ekranı uygulamasına göz atın ve kilit ekranınızı Bing günlük görüntüsüne ayarlayın.

Tabii ki, herhangi bir platform için “daha iyi” olarak kabul edilen şey kullanıcıdan kullanıcıya değişir, ancak umarım bu ipuçları sizin için en uygun ayarlamalar yapmanıza olanak tanır.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags SİSTEM ÇÖZÜMLERİ, Windows 10, Kilit Ekranı]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU