15 Ocak 2017 Pazar

PROGRAM TAVSİYESİ : Yeni Web Tarayıcısı Opera Neon indir

Yeni, yenilikçi bir modern web tarayıcısı denemek isterseniz, sizin için iyi bir haber. Opera web tarayıcısı şirketi "Opera Neo" olarak adlandırılan yepyeni bir web tarayıcısı yayımladı..

Opera Neon web tarayıcısı, geleneksel Opera web tarayıcısının yerine geçmeyecek. Opera Neon tarayıcısı, bir masaüstü web tarayıcısının nasıl görünüp çalışması gerektiğini göstermek için geliştirildi. Opera şirketine göre, Opera Neon, bilgisayarlar için Opera tarayıcısının neler olabileceğine bir göz atmak için serbest bırakıldı.

Opera Neon, masaüstü tarayıcılarının geleceği hakkında size bir fikir verecek bir şirket tarafından bir kavram tarayıcı olarak adlandırılmıştır. Opera Neon tarayıcı da Blink web motoru üzerine kuruludur benzer Google Chrome , Opera ve diğer Chromium tabanlı tarayıcılar ama başka bir web tarayıcısı aksine sıfırdan inşa edilmiştir.

Opera Neon arayüzü çok az ve temiz. Herhangi bir menü çubuğu, durum çubuğu veya sekme çubuğu içermiyor. Tarayıcıyı açtığınızda, web sitesi URL'sini veya istenen arama anahtar kelimelerini yazmak için bir arama çubuğu sağlar. Web sayfası açılmaya başlar sonra, açılan web sayfalarının küçük minik resmini içeren sağ tarafında bir sekme çubuğunda gösterir.

Geçerli Masaüstü duvar kağıdını güzel görünen arka plan olarak kullanır ve tarayıcıya efekt gibi şeffaflık sağlar.

Sol tarafta, Opera Neon yeni sekme, medya oynatıcı, enstantane aracı, galeri, indirmeler ve ana menü düğmeleri içeren küçük bir dikey araç çubuğu gösterir.

Sol Yan Çubuğun altındaki hamburger simgesini tıklayarak Opera Neon ayarlarını ve diğer seçenekleri açabilirsiniz. Ayarlar, Görev Yöneticisi, Geliştirici Araçları, İndirilenler, Geçmiş, Yeni Pencere, Yakınlaştırma, Yardım vb. Gibi önemli menülere erişim sağlayan ana menü çubuğunu açar.

Opera Neon ayarları sayfası, Google Chrome web tarayıcısı ayarları sayfasına benzemektedir. Chromium'a dayalı web tarayıcıları için mevcut olan hemen hemen tüm bilinen seçenekleri değiştirmenize veya özelleştirmenize olanak tanır.

Aynı zamanda içerdiği gizli gizli gelişmiş yapılandırma sayfasını "olarak bilinen Flags gelişmiş özellikleri ve seçenekleri etkinleştirmek / devre dışı bırakmak için izin verir". adres çubuğuna veya arama çubuğuna "chrome://flags" yazın ve Enter tuşuna basın. Birkaç gelişmiş özelliği açıp kapatabileceğiniz gelişmiş yapılandırma sayfasını açacaktır.

Opera Neon web tarayıcının ilk kurulumundan bu yana, uzantılar, eklentiler, VPN, yer imleri yöneticisi gibi bazı özellikler eksik. Ancak gelecekteki sürümlerde Opera daha fazla özellik uygulamaya devam edecek.

Opera Neon web tarayıcısını denemek isterseniz, Windows ve Mac için çevrimiçi yükleyicisini aşağıdaki resmi linkten indirebilirsiniz:

Opera Neon Web Tarayıcısını İndirin

Not : Çevrimiçi bir yükleyicisinden bu yana, tam yükleme ve gerekli dosyaları indirmek için kurulum sırasında İnternet bağlantısı çalışması gerekecektir. Şu anda, karşıdan yüklenebilecek bağımsız bir çevrimdışı yükleyici yok.

Opera Neon'un portatif versiyonunu oluşturma olanağı şu anda eksik. Opera, bu yeteneği gelecekteki sürümlerdeki kurulumculara dahil edebilir.

[status draft]

[nogallery]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category teknoloji]

[tags PROGRAM TAVSİYESİ, Web Tarayıcısı, Opera Neon, indir]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımızda

Fotoğrafım
BU BLOG ÖZEL BÜRO GRUBU'NA AİTTİR. RESMİ WEB SİTEMİZ : http://www.ozelburoistihbarat.com

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU